KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Uslu aday adaylığını açıkladı

Mali Müşavir Ferhat Uslu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Bingöl milletvekili aday adaylığını deklare etti.

Uslu aday adaylığını açıkladı
16 ŞUBAT 2015 PAZARTESİ 07:52
0
3101
0
AA aa

Mali Müşavir Ferhat Uslu, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Ak Parti cephesinde aday adaylığı kamuoyuna açıkladı.

Dün basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklayan Uslu: “ Siyasetin malzemesi ve muhatabı insandır ve siyaset insan merkezli yapılmalıdır. Siyaset çözüm odaklı olmalı, milletin sesine kulak verilmelidir. Talip olduğumuz sorumluluğun ne denli büyük ve ehemmiyetli olduğunun bilincinde olarak, güven veren bir siyaset anlayışı ile hareket etmenin gereğine inanıyoruz. Bize düşen vazife bu aziz milletin bir evladı olarak şehrimize ve insanımıza onur ve şerefle hizmet etmektir Şehrimizde AK Parti kurulduğu günden beri emeği geçen birçok değerli dostumuzun, teşkilat mensuplarının, seçilmiş olan meclis üyeleri ve başkanlarımızın birlik ve beraberlik içinde ülkemize ve ilimize yapmış oldukları katkı ve hizmetleri hepimiz takdirle karşıladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim bizleri bir arada tutan ortak değerlerimiz ile güzel ülkemize olan sevgimiz, Bingöl'ümüze ve Bingöllü hemşerilerimize olan muhabbetimiz ve hizmet etme aşkımız, ortak paydamız olacaktır” dedi.

Ülke ve memleketinin müreffeh yarınları adına, herkesin üzerine düşen tarihi sorumlulukların olduğunu kaydeden Uslu, şunları söyledi: “Bu sorumlulukları yerine getirmek ve bu güzel şehri kalkındırmak için hepimizin gönül birliği içerisinde hareket etmesi esastır. Siyasetteki en büyük kazanç, milletimizin yaptığı ve yapacağı hayır dualarıdır. Biz, sizlerin dua ve destekleriyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizi yetiştiren ve üzerimizde emeği olan bu aziz şehrin aziz insanlarına minnet borcumuz vardır. Bu borcu ödeyebilmek için memleketimize koşulsuz bir şekilde hizmet etmek birinci vazifemizdir. Bingöllü hemşerilerimizin, çıktığımız bu meşakkatli yolun her adımında yanımızda olup bizleri destekleyeceğine gönülden inanıyoruz. Bingöl'ü daha parlak bir geleceğe taşımak adına sorumluluk almak ve gerekeni yapmak için halis niyetimizi önce Allah'a sonra aziz milletimize arz ediyoruz. Milletimizin sağduyusuna inanıyor ve güveniyoruz. Bu halisane duygularla AK Parti'den Bingöl milletvekili aday adaylığımı kamuoyuna arz ediyor ve hemşerilerimin duası ve desteği ile Rabbim de nasip ederse Bingöl'ümüze ve ülkemize büyük bir aşkla ve iştiyakla hizmet etmeyi taahhüt ediyorum. Takdir Yüce Rabbimizin, tercih ve teveccüh siz aziz milletimizindir.”

FERHAT USLU KİMDİR

06 Ekim 1973 Bingöl/ Genç doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Genç ilçesinde tamamlamıştır. Sırasıyla Diyarbakır Ticaret Lisesi, Dicle Üniversitesi İİBF Muhasebe Finansman bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. İstanbul Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Muhasebe ve Uluslararası Denetim alanında tezli yüksek lisansını yapmıştır.

1992 yılından 2005 yıllarına kadar Diyarbakır'da serbest muhasebecilik mesleğiyle iştigal etti. 2006 yılından 2011 yılının ilk yarısına kadar Ankara'da ikamet edip Mali Müşavirlik mesleğine devam etti. 2011 yılının Mayıs ayından itibaren İstanbul Üsküdar ilçesine yerleşmiş olup Mali Müşavirlik mesleğine devam eden Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait İSMEK kursunda 1 yıl süren İngilizce dil eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Diyarbakır, Ankara ve İstanbul illerinde sektörel bazda birçok kurumsal firmaya danışmanlık ve denetçilik konularında hizmetler vermiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
16:19
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Başkentte modern yaşam, estetik mimari ve yüksek yatırım değerini bir araya getiren Ataşehir Ankara Projesi, Ankara'nın parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor.
20.05.2025
14:56
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Yakın zamanda kurulan ve kısa sürede elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Bingöl Orman Spor Hentbol Takımı, Antalya'da katıldığı Türkiye Finallerinde rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
20.05.2025
14:43
Bingöl`de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de kent merkezinde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinde yolcu bilet ücretlerine zam geldi. Vatandaş tepkili! Kooperatif ise çevre il emsali ile Bingöl'ün en uygun taşımacılık yapılan il olduğu savunmasında!
20.05.2025
14:21
Bingöl`de yeşil dönüşüm!
Bingöl'de yeşil dönüşüm!
Budancamak: 'SoGreen Projesi ile bölgemizde çevreye duyarlı, dirençli ve kapsayıcı bir ekonomik yapının temellerini atıyoruz. Kadınların ve gençlerin bu sürece liderlik etmelerini sağlayacak mekanizmalar oluşturuyoruz. Yeşil dönüşüm sadece çevre politikası değil, aynı zamanda sosyal adaletin ve sürdürülebilir kalkınmanın temelidir' dedi.
20.05.2025
14:02
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
İktidar, meyve-sebze fiyatlarını düşürmek için hal yasasını yeniliyor. Yeni taslağa göre üreticiye vergi muafiyeti sağlanacak. Kooperatiflere hallerde yüzde 75 indirim yapılacak. Marketlere ise doğrudan üreticiden mal alma şartı getiriliyor. Bu şart ile aracı devreden çıkacak ve meyve sebze daha ucuza gelecek.
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın