KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Uslu belediye'yi ziyaret etti

Bölgedeki kimi programlara katılmak üzere Bingöl'e gelen HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Vali İrfan Balkanlıooğlu ile birlikte Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti.

Uslu belediye`yi ziyaret etti
15 EKİM 2010 CUMA 09:57
0
2093
0
AA aa

Dün saat 17:45'te Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret eden HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, kayıt dışı ekonomi ile ilgili Malatya'da bir açılışa katılmak üzere bölgeye geldiğini ve bu kapsamda Bingöl'ü ziyaret ettiğini söyledi.

Bingöl bölgede yıldız olacak
Bingöl'ün bölgede yıldız şehir olma potansiyeli olduğunu ifade eden HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Bingöl'ün giderek büyüdüğünü söyleyerek, “ Bingöl son yıllarda hem ekonomik gelişmesi, hem sosyal gelişmesiyle dikkat çeken bir il. Kısa zaman olmasına rağmen, geldiğim andan itibaren şehirde hem temizlik bakımından, hem imar bakımından gelişmişlik konseptinin yakalanmış olduğunu gördüm. Bingöl'ün bölgede yıldız şehir olma potansiyeli var. Özellikle hava alanının açılıyor olmasıyla birlikte Bingöl'ün daha büyük imkanlar, fırsatlar yakalayacağına inanıyorum. Tabii bu arada yöneticilerimizin Bingöl konusundaki vizyon ve projeleri Bingöl'ü şahlandıracak öneme sahip. Hükümetimizin Bingöl'e verdiği değer de dikkate alındığında yöneticilerimizin Bingöl'e ilişkin projeleri, hükümetin katkısı hepsi bir araya geldiğinde ben inanıyorum ki Bingöl refah ve huzur şehri olacak. Bu anlamda bizimde sendika olarak bu kalkınma ve gelişme sürecinde katkımız olursa bundan mutlu olacağız” diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bingöl iline yaptığı ziyaretten dolayı HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Salim Uslu'ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Serdar Atalay, “HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Salim Uslu'nun Bingöl'ümüzü ve belediyemizi ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduk. Kendileri'nin uzun yıllardır Türkiye'deki sendikal mücadelede ciddi katkılar sunmuş birisi olarak şehrimizde bulunmaları emekçiler adına da önemli bir ziyaret. Ben kendilerine şehrimizi ve belediyemizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu..

Bingöl'e yaptığı ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Serdar Atalay, HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu'ya plaket takdim ederek, Bingöl ilini tanıtıcı kitap ve cd hediye etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.06.2025
18:17
Bingöllü Liseli Mucitlerden Türkiye Derecesi
Bingöllü Liseli Mucitlerden Türkiye Derecesi
Bingöl Bilsem ekibi, Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce proje arasından sıyrılarak büyük bir gurur tablosu oluşturdu.
01.06.2025
18:16
Bingöl`de 13 saatte 17 deprem
Bingöl'de 13 saatte 17 deprem
Bingöl'de son 13 saat içerisinde 17 deprem meydana geldi. Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Ekiplerimiz sahada gelişmeleri yakından takip etmektedir' dedi.
01.06.2025
18:14
'Depreme Hazır Bingöl: Bugünden Önlem, Yarın İçin Güven' Etkinliği
Konuşmacılar, deprem riskine karşı alınabilecek önlemler, afet öncesi hazırlık süreçleri, yapısal güvenlik önlemleri ve bireysel sorumluluklar konularında kapsamlı bilgiler sundu.
01.06.2025
18:13
Bingöllü çobandan yürek ısıtan davranış
Bingöllü çobandan yürek ısıtan davranış
Bingöl'de çobanlık yapan Ali Salcı, buzağısının ölmesinin ardından karnını deşip midesindekilere bakmak istedi. Hayvanın işkembesini açınca plastik, naylon ve ip gibi çeşitli maddeler bulan Salcı, bunun üzerine köyde temizlik çalışması başlattı. Hemen her gün hayvanların ulaşabileceği yerleri kontrol eden Salcı, biriktirdiği çöpleri güvenli bir yerde toplayarak kendi imkanlarıyla imha ediyor.
01.06.2025
18:12
Bingöl`de TÜBİTAK 4004 başarısı
Bingöl'de TÜBİTAK 4004 başarısı
Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu'nun sunduğu 'Doğadan Sofraya Organik Tarım Elçileri-2' projesi TUBİTAK tarafından üst üste 3 yıldır kabul edilen tek proje oldu.
01.06.2025
18:11
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3,78 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın