KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Uslu belediye'yi ziyaret etti

Bölgedeki kimi programlara katılmak üzere Bingöl'e gelen HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Vali İrfan Balkanlıooğlu ile birlikte Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti.

Uslu belediye`yi ziyaret etti
15 EKİM 2010 CUMA 09:57
0
2475
0
AA aa

Dün saat 17:45'te Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret eden HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, kayıt dışı ekonomi ile ilgili Malatya'da bir açılışa katılmak üzere bölgeye geldiğini ve bu kapsamda Bingöl'ü ziyaret ettiğini söyledi.

Bingöl bölgede yıldız olacak
Bingöl'ün bölgede yıldız şehir olma potansiyeli olduğunu ifade eden HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Bingöl'ün giderek büyüdüğünü söyleyerek, “ Bingöl son yıllarda hem ekonomik gelişmesi, hem sosyal gelişmesiyle dikkat çeken bir il. Kısa zaman olmasına rağmen, geldiğim andan itibaren şehirde hem temizlik bakımından, hem imar bakımından gelişmişlik konseptinin yakalanmış olduğunu gördüm. Bingöl'ün bölgede yıldız şehir olma potansiyeli var. Özellikle hava alanının açılıyor olmasıyla birlikte Bingöl'ün daha büyük imkanlar, fırsatlar yakalayacağına inanıyorum. Tabii bu arada yöneticilerimizin Bingöl konusundaki vizyon ve projeleri Bingöl'ü şahlandıracak öneme sahip. Hükümetimizin Bingöl'e verdiği değer de dikkate alındığında yöneticilerimizin Bingöl'e ilişkin projeleri, hükümetin katkısı hepsi bir araya geldiğinde ben inanıyorum ki Bingöl refah ve huzur şehri olacak. Bu anlamda bizimde sendika olarak bu kalkınma ve gelişme sürecinde katkımız olursa bundan mutlu olacağız” diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bingöl iline yaptığı ziyaretten dolayı HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Salim Uslu'ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Serdar Atalay, “HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Salim Uslu'nun Bingöl'ümüzü ve belediyemizi ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduk. Kendileri'nin uzun yıllardır Türkiye'deki sendikal mücadelede ciddi katkılar sunmuş birisi olarak şehrimizde bulunmaları emekçiler adına da önemli bir ziyaret. Ben kendilerine şehrimizi ve belediyemizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu..

Bingöl'e yaptığı ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Serdar Atalay, HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu'ya plaket takdim ederek, Bingöl ilini tanıtıcı kitap ve cd hediye etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın