KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2026 Salı
°C

Uslu belediye'yi ziyaret etti

Bölgedeki kimi programlara katılmak üzere Bingöl'e gelen HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Vali İrfan Balkanlıooğlu ile birlikte Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti.

Uslu belediye`yi ziyaret etti
15 EKİM 2010 CUMA 09:57
0
2361
0
AA aa

Dün saat 17:45'te Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret eden HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, kayıt dışı ekonomi ile ilgili Malatya'da bir açılışa katılmak üzere bölgeye geldiğini ve bu kapsamda Bingöl'ü ziyaret ettiğini söyledi.

Bingöl bölgede yıldız olacak
Bingöl'ün bölgede yıldız şehir olma potansiyeli olduğunu ifade eden HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Bingöl'ün giderek büyüdüğünü söyleyerek, “ Bingöl son yıllarda hem ekonomik gelişmesi, hem sosyal gelişmesiyle dikkat çeken bir il. Kısa zaman olmasına rağmen, geldiğim andan itibaren şehirde hem temizlik bakımından, hem imar bakımından gelişmişlik konseptinin yakalanmış olduğunu gördüm. Bingöl'ün bölgede yıldız şehir olma potansiyeli var. Özellikle hava alanının açılıyor olmasıyla birlikte Bingöl'ün daha büyük imkanlar, fırsatlar yakalayacağına inanıyorum. Tabii bu arada yöneticilerimizin Bingöl konusundaki vizyon ve projeleri Bingöl'ü şahlandıracak öneme sahip. Hükümetimizin Bingöl'e verdiği değer de dikkate alındığında yöneticilerimizin Bingöl'e ilişkin projeleri, hükümetin katkısı hepsi bir araya geldiğinde ben inanıyorum ki Bingöl refah ve huzur şehri olacak. Bu anlamda bizimde sendika olarak bu kalkınma ve gelişme sürecinde katkımız olursa bundan mutlu olacağız” diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bingöl iline yaptığı ziyaretten dolayı HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Salim Uslu'ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Serdar Atalay, “HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Salim Uslu'nun Bingöl'ümüzü ve belediyemizi ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduk. Kendileri'nin uzun yıllardır Türkiye'deki sendikal mücadelede ciddi katkılar sunmuş birisi olarak şehrimizde bulunmaları emekçiler adına da önemli bir ziyaret. Ben kendilerine şehrimizi ve belediyemizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu..

Bingöl'e yaptığı ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Serdar Atalay, HAK İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu'ya plaket takdim ederek, Bingöl ilini tanıtıcı kitap ve cd hediye etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2026
02:17
Bingöl`de Kur`an Tilâvet Yarışması
Bingöl'de Kur'an Tilâvet Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Kur'an Tilâvet Yarışması ve II. Kur'an Ziyafeti' programında öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun şekilde okuyarak hünerlerini sergiledi. Program sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
17.03.2026
02:16
Bingöl`de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl'de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaparak yaşamını yitirenleri andı ve yaşananların insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgulayıp adalet çağrısında bulundu.
17.03.2026
02:15
Kava:
Kava: 'Halepçe, İnsanlık Vicdanında Silinmeyen Bir Yaradır'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yaşananların insanlık tarihinin en büyük trajedilerinden biri olduğunu belirterek, 'Halepçe'yi unutmadık, unutmayacağız' dedi.
17.03.2026
02:14
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücünün yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
17.03.2026
02:13
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından bir ahırı sel bastı. Ahırda mahsur kalan 12 keçi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak güvenli alana alındı.
17.03.2026
02:12
Burak Burulday`a Teşekkür Plaketi
Burak Burulday'a Teşekkür Plaketi
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın anne ve babası adına yaptırdığı okul ile Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi projelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Burak Burulday, projeye sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın