KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Üstyapı ihalesi bugün

Şehrin üstyapı ihalesi bugün saat 14.00’da Bingöl Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda yapacak. Üstyapı işi, sözleşme tarihinden sonra 210 takvim gününde teslim edilecek.

Üstyapı ihalesi bugün
15 NİSAN 2013 PAZARTESİ 07:48
0
2605
1
AA aa

Kanalizasyon, Yağmursuyu ve İçme suyu Şebekeleri ihalelerinden sonra şehrin üstyapı işi de ihale ediliyor. İhale, İller Bankası Genel Müdürlüğü'nden temin edilen kredi ve belediyenin kendi öz kaynakları ile yapılacak.

İhaleye göre; proje kapsamında şehrin ana güzergâh yolları BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile yapılacak. Mahalle yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile yenilenecek. Şehir merkezindeki ana kaldırımlar bazalt kaplama plaklarla döşenecek. Nüfusun yoğun olduğu kaldırımlarda görme engelliler için iz yolu yapılacak.

Ayrıca bütün yol güzergâhlarında yağmursuyu olukları döşenecek. Dar ve ara sokaklarda yollar Arnavut Taşı ile yenilenecek. Şehir merkezinde aydınlatma direkleri komple yenilenecek. Genç Caddesi'nde LED ışıklandırma sistemi yapılarak şehir merkezine yeni bir canlılık kazandırılacak.

6 kavşakta görme engelliler için uyarılı yeni trafik sinyalizasyon sistemi kurulacak. Elazığ-Bingöl-Muş Karayolu'nda kurulan üst geçitlere engellilerin rahat kullanımı için 6 tane panoramik asansör yapılacak ve üst geçitler ışıklandırılacak.

Öte yandan kaldırımların geniş olduğu yerlerde vatandaşların dinlenmesi için oturma bankları kurulacak. Bankların yanına yeni çöp kutuları monte edilerek vatandaşların kullanımına sunulacak. Üstyapı yapımı işinde; mimari, peyzaj ve kent mobilyaları anlamında gerekli her türlü çalışma yapılacak. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ali berk (@Misafir_13129)
15 Nisan 2013 Pazartesi 20:04
EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. ARTIK GÜZEL BİR BİNGÖL HAYAL EDEBİLİRİZ. BAKANIMIZA VEKİLİMİZE TEŞEKKÜRLER.
25.08.2025
15:19
Asfaltta 11 milyon liralık tasarruf hedefi
Asfaltta 11 milyon liralık tasarruf hedefi
Bingöl Belediyesi, kendi asfalt plentinde ürettiği BSK asfalt ile şehir genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt üretimi hedeflenirken, bu çalışmalarla birlikte yaklaşık 11 milyon 250 bin TL tasarruf sağlanması öngörülüyor.
25.08.2025
15:07
Bingöl`de organik ‘Kütük Balı` hasadı başladı
Bingöl'de organik 'Kütük Balı' hasadı başladı
Bingöl'ün yaylalarında arıcılar tarafından geleneksel yöntemlerle üretilen kütük balının hasadı başladı.
24.08.2025
19:14
Bingöl polisinden dolandırıcılara baskın! 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl polisinden dolandırıcılara baskın! 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl polisi tarafından Bingöl, İstanbul ve Kırklareli'de dolandırıcılara yönelik yapan Çapakçur Operasyonu'nda gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
24.08.2025
19:08
Gökçeli Köyü Derneği`nden Birlik Buluşması
Gökçeli Köyü Derneği'nden Birlik Buluşması
Gökçeli Köyü Derneği Başkanı Murat Gündü; 'Hep birlikte daha güçlü, daha dayanışmacı bir gelecek inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.'
24.08.2025
18:32
Bingöl hijyen uygulamasını başlattı
Bingöl hijyen uygulamasını başlattı
Yapılan bildirimler, temizlik personeline SMS yoluyla iletilecek, böylece rutin temizlik saati beklenmeden kısa sürede müdahale edilecek.
22.08.2025
17:58
Dilencinin üzerinden çıkan para zabıtayı da şaşırttı!
Dilencinin üzerinden çıkan para zabıtayı da şaşırttı!
Bingöl'de dilencilere yönelik uygulama yapan Bingöl Belediyesi Zabıta ekipleri, bir dilencinin üzerinden çıkan rakam karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın