KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Utanmazlar!

Galatasaray-Fenerbahçe 17 yaş altı maçı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Çıkan olaylarda 2 oyuncunun burnunun kırıldığı, 13 futbolcunun da hastanede olduğu öğrenildi.

Utanmazlar!
27 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:36
0
1866
0
AA aa

Kulüp açıklamasında, ilk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçeli oyuncuların soyunma odalarına giderken Galatasaraylı bazı taraftarlar tarafından darp edildiği bildirildi. Olaylarda yaralanan Fenerbahçeli oyuncuların Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü açıklandı.

G.SARAY'DAN AÇIKLAMA
Olaylarla ilgili G.Saray kulübünün resmi sitesinden şu açıklama geldi:

Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe U17 Ligi maçı, ilk yarı sonunda kontrolümüz dışında gerçekleşen saha olayları nedeniyle tatil edilmiştir.

Yaşanan bu tatsız olaylardan dolayı Fenerbahçe U17 Takımı'na geçmiş olsun der ve Fenerbahçe Camiası'na üzüntülerimizi bildiririz.

FENERBAHÇE'DEN KINAMA
Sarı-Lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak ise şu açıklama yapıldı:

U-17 Akademi Ligi'nde Kulübümüz U-17 takımı ile Galatasaray Kulübü Takımı'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki karşılaşmasında son derece üzücü olaylar yaşanmıştır.

Karşılaşmanın 1-1 sona eren ilk yarısı sonunda bazı kendini bilmez ve taraftar demeye dilimizin varmadığı kişiler sahaya inerek sporcularımıza saldırmışlardır. Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan futbolcularımızdan birinin burnunun kırılmış olduğu diğerlerinin de çeşitli yerlerinden yaralanmış ve darp edilmiş oldukları görülmüştür. Sporcularımızın tedavileri hastanede devam etmektedir. Tüm sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu arada Kulübümüz avukatları ve yetkilileri ile derhal olaya müdahale etmiştir.  Çocuklarımızın spor yaptığı bir alanda dahi çirkin yüzlerini gösteren bu kişileri şiddetle kınıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu olaya karışan tüm şahısların yakalanması ve cezalandırılması adına gerekli girişimleri yapıyoruz ve yapacağız. Kulübümüz bu çirkin olaya karışanların cezalandırılması adına gerek hukuki gerekse Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde her türlü girişimde bulunacaktır.

Bu spor canavarlarının cezasız kalmaması adına konunun sürekli takipçisi olacağız. Kamuoyunun da bu kişilerin saklanmaması ve hak ettikleri cezaya çarptırılmaları adına konuya hassasiyet göstereceğine eminiz. Galatasaray Kulübü yönetimi de olay anından itibaren söz konusu şahısların yakalanması adına gerek kulübümüz gerekse emniyet güçleri ile sürekli temas halindedir ve çalışmalar yürütmektedir.

YARALILAR TABURCU OLDU
U 17 Akademi Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta çıkan olaylar sonucunda yaralanan sarı - lacivertli futbolcular, Bakırköy Devlet Hastanesi'nde gördükleri tedavi sonrası taburcu oldu.

Fenerbahçe U17 takımı oyuncularından hastane önünde arkadaşlarının tedavilerini bekleyen diğer futbolcular yaptıkları açıklamada, Galatasaraylı taraftarların maç içinde sahaya girdiklerini belirterek, "Çıkan olaylar sonucu iki arkadaşımızın burnu kırıldı. Arkadaşlarımızın hayati tehlikesi bulunmuyor" ifadelerini kullandılar.

Bu arada genç futbolcular açıklama yaparken, teknik heyetten oyunculara açıklama yapmamaları yönünde uyarılar gelmesi dikkat çekti. Öte yandan burnu kırılan futbolcuların, Koray Gülsüm ve Serdar Yazıcı olduğu kaydedildi.

"BU DURUM UTANÇ VERİCİ"
Fenerbahçe 17 Yaş Altı Futbol Takımı Antrenörü Engin Kabaş, Galatasaray ile yaptıkları maçta yaşanan olaylarla ilgili olarak, ''Tüm oyuncularımızın aileleri yanında böyle bir saldırıya uğraması spor adına utanç verici'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü, 17 Yaş Altı Akademi Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve devre arasında yaşananlar nedeniyle iptal edilen maçtaki olaylarla ilgili internet sitesinden ''Oyuncularımıza Saldırdılar'' başlığıyla açıklamada bulundu.

Sarı-lacivertli takımın antrenörü Engin Kabaş, olayların ardından FBTV'ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Maçın ilk yarısı 1-1 tamamlanmıştı. Galatasay taraftarları oyuncularını trübünlere çağırdı ve ardından sahaya inerek oyuncularımıza saldırdılar. Bir oyuncumuzun burnu kırıldı. Teknik heyetimiz de saldırıya uğradı. Olayların geliştiği saatlerde sahada hiçbir güvenlik tedbiri yoktu. Tüm oyuncularımızın aileleri yanında böyle bir saldırıya uğraması spor adına utanç verici.''
 

HT SPOR

 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2024
13:56
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, parti genel merkezinin 'Temayül Yoklaması' kararı üzerine il başkanlığından ve partisinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Bugün parti binasında temayül yoklaması yapılacak. Peki yeni süreçte kimler il başkanlığına aday olacak, süreç nasıl işleyecek?
20.05.2024
11:47
Bingöl`de ölmenin maliyeti kaç para?
Bingöl'de ölmenin maliyeti kaç para?
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum, yüksek enflasyon ve alım gücünün düşmesi, yaşamın her alanı gibi cenaze masraflarını da etkiledi. Bingöl'de bir cenazenin defin sırasından sonrasına uzanan masrafları ne kadar? İşte o detaylar ve taziyelerde bütçeleri zorlayan gelenekler…
19.05.2024
23:11
Görür`den kritik Bingöl uyarısı;
Görür'den kritik Bingöl uyarısı; 'Deprem üretme zamanı dolmuş'
Katıldığı bir programda Tunceli ve Bingöl için kritik deprem uyarısını bir kez daha yineleyen Prof. Dr. Naci Görür; 'Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş' dedi.
19.05.2024
22:53
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yılı coşkuyla kutlandı.
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın