KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Uyuşturucu ile topyekün mücadele edilecek!

Genç ilçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edeceklerini belirterek: 'Çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak için topyekün mücadele edeceğiz' dedi.

Uyuşturucu ile topyekün mücadele edilecek!
17 ARALIK 2021 CUMA 15:56
8
2366
9
AA aa

Genç ilçesine atandığı günden bu yana önemli çalışmalar yapan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya kurum amirlerinin yani sıra STK temsilcileri de katıldı.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Burak Bozgan'ın gündem maddelerine yönelik yaptığı sunum ile başlayan toplantıda metruk binaların tespiti ve yıkımının yanı sıra uyuşturucu ile mücadelede izlenilecek yol haritası belirlendi.

KAPTANOĞLU: "KARARLILIK GÖSTERİP BU SORUNU ÇÖZMEK İSTİYORUZ"

Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadarda sorumluluk duygusuyla hareket edeceklerini ifade Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, "Bağımlılık ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetlerince alınan tedbirlerle değil, kurumlar arası ve vatandaşlarımızın iş birliği ile yapılabileceğini biliyoruz. Özellikle gençlerimizin madde bağımlılığından uzak tutulması için tüm kurumlarımızın üzerine düşen görevleri yerine getirmeleri ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sağlıklı birer birey olarak yetiştirmenin gayreti içerisinde olup uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak, diğer taraftan ve en önemlisi de gençlerimizi zehirleyenlerle mücadele etmek amacıyla her türlü tedbirin alınması için çaba içerisinde olacağız" ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu başkanlığında yapılan "Bağımlılık ile mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı" yapılan sunumun ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87923)
18 Aralık 2021 Cumartesi 23:15
Eskiden Bingöl'de alkol içeni ayıplardılar şimdi esrar içene şükür ediyorlar. Canim memleketin ......
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87907)
17 Aralık 2021 Cuma 22:57
Memleketin en büyük sorunu Allah kendisinden razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87901)
17 Aralık 2021 Cuma 16:36
pudra sekerine de dikkat etsinler lutfen, kiymetli buyuklerimiz! saygilar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87936)
20 Aralık 2021 Pazartesi 11:04
@Misafir Kullanıcı Bu yorumuma cevap yazan kişi kendini şimdi yaşıyor mu sanıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87933)
20 Aralık 2021 Pazartesi 08:30
@Misafir Kullanıcı Oksijen alan bir insan olarak mı kendini görüyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87928)
19 Aralık 2021 Pazar 10:10
@Misafir Kullanıcı Hastalığın pudra şekeriyle uyuşturucuyu ayırt edememen. Hastaliginin ilk başlangıcı vaka ilerlemeden bir hekime görün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87920)
18 Aralık 2021 Cumartesi 15:33
@Misafir Kullanıcı Sen de diyorsun ben yorum yazdım. Çok zamanını aldımı. Kelimelerle resmen dans etmişsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87914)
18 Aralık 2021 Cumartesi 10:47
@Misafir Kullanıcı Zavallı duruma düşen zihniyetin son temsilcisi espiri yaptığını zanetmis hastalıklı zihniyet
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın