KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol kontrolünde durmayarak kaçan araçta piyasa değeri 61 bin TL olan 17,5 kilo esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha
16 KASIM 2015 PAZARTESİ 02:59
0
1708
0
AA aa

 Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Genç İlçesi'nden Bingöl iline uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisi alındı. Bunun üzerine adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bingöl-Genç karayolu üzerinde arama noktası oluşturan jandarma  ekipleri  ilçe istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halindeki araçlar aramaya tabi tuttu. Arama noktasında tüm uyarılara rağmen kontrol noktasından kaçan araç yapılan takip neticesinde yakalandı.  Yakalan otomobilde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 61 bin TL olan toplam 17 kilo 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla ele geçirilen kubar esrar maddesi muhafaza altına alınırken olay ile ilgili 3 şüpheli yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
09.07.2025
20:24
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöl'de bir süredir etkili olan rüzgâr ve serin hava, yerini bunaltıcı sıcaklara bırakıyor! Meteoroloji, özellikle kronik hastalığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların öğlen saatlerinde güneş ışınlarına maruz kalmaması uyarısında bulunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın