KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Uyuşturucuya sporla darbe

Bingöl belediyesi tarafından 'açılan her spor salonu, uyuşturucuya vurulmuş bir darbedir' sloganıyla hizmete giren muay thai kursuna katılan gençler hem enerjilerini boşaltıyor hem de şampiyonluğa hazırlanıyor.

Uyuşturucuya sporla darbe
03 KASIM 2017 CUMA 02:23
0
2033
0
AA aa

 

Bingöl Belediyesi tarafından gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve spora olan ilginin arttırılması amacıyla açılan muay thai kursu ilgi görüyor. Kursu ziyaret eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, sporcularla sohbet ederek, antrenör Mehmet Ali Kılıç'tan bilgi aldı.

Kursa kayıt yaptıran 60 sporcunun haftada 3 gün düzenli bir şekilde eğitim aldığını belirten Başkan Yücel Barakazi; "Bugün burada çok zinde vücutlar gördüm ve bu beni çok mutlu etti. Gençlerimiz bu tür sporlarla meşgul olurlarken hem vücut olarak hem de zinde bir beyinle yaşama daha aktif bir katılım sağlayacaklar. Bu tür sporların en önemli özelliği insan hayatının yaşamını disipline etmektir. Bunu da başarmak gençliğe el uzatmakla başlar. Gençliğimize bu kursa göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Özellikle hocamızın katkılarıyla gelecekte Bingöl'ümüze şampiyonluklar ve daha ahenkli bir yaşam getirmesini temenni ediyorum” dedi.

“AMACIMIZ AHLAKLI BİR NESİL YETİŞTİRMEK”

Amaçlarının ahlaklı bir nesil yetiştirmek olduğunu belirten antrenör Mehmet Ali Kılıç ise; “Kursumuzdaki en öncelikli amacımız, ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Çalışmalarımızın son deminde de çıkarabilirsek buradan şampiyon sporcular çıkarmaktır. Dediğim gibi amacımız sağlıklı ve ahlaklı sporcular yetiştirerek milletimize faydalı gençlik yetiştirmektir. Gençliğimizin başına bela olan uyuşturucu madde kullanımını da bu sporla yeneceğimize inancımız tamdır. Bu sporla gençlere hem saygı ve sevgiyi hem de uyuşturucudan uzak durmanın faydalarını aşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sporculardan Tarık Çimen de; “Ailelere tavsiyem çocuklarını buraya göndersinler. Belediye sosyal anlamda ücretsiz olarak en iyi şartlarda eğitim veriyor. Dünyada ve ülkemizde olduğu gibi maalesef gençlerimizin çoğu uyuşturucu batağına doğru sürüklenmekte. Bu uyuşturucu illetinden de sporla kurtulmak en doğru yoldur diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.03.2026
00:38
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Bir süredir sert soğukların etkili olduğu Bingöl'de hafta sonu kuvvetli yağmur bekleniyor. Oluşabilecek su baskınları ve olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.
14.03.2026
00:37
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14.03.2026
00:36
Bingöl`de Aranan 13 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Aranan 13 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 13 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
14.03.2026
00:34
Gülbahar Barajı umutları yeşertti
Gülbahar Barajı umutları yeşertti
Bingöl'de geçen yıl kuraklık ve bilinçsiz sulama nedeniyle su seviyesi büyük ölçüde düşen Gülbahar Baraj Gölü, kış aylarında etkili olan kar ve yağmurların ardından yeniden dolarak eski görünümüne kavuştu.
14.03.2026
00:32
Dikkatsiz sürücü keçi sürüsüne daldı! 10 hayvan telef oldu
Dikkatsiz sürücü keçi sürüsüne daldı! 10 hayvan telef oldu
Muş-Bingöl karayolunda SUV tipi aracın keçi sürüsüne çarpması sonucu 10 keçi telef oldu. Kaza nedeniyle karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı.
14.03.2026
00:31
Fırat EDAŞ Arama Kurtarma Timi Göreve Hazır
Fırat EDAŞ Arama Kurtarma Timi Göreve Hazır
Elâzığ AFAD yerleşkesinde düzenlenen deprem tatbikatında enkaz altında kalan kişilerin kurtarılmasına yönelik senaryoları uygulamalı olarak gerçekleştiren Fırat EDAŞ Arama Kurtarma Ekibi, Bingöl'ün de içinde bulunduğu sorumluluk bölgesinde afetlere hazırlık çalışmalarını sahada pekiştirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın