KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2025 Perşembe
°C

Uyuştururuca karşı ortak hareket

Sansürsüz Tiyatro Grubu'nun seyircileri gülmekten kırdığı gecede, Metronom Music Clup dinleyenlere müzik ziyafeti verdi. Programa katılan Milletvekili Yılmaz, gençliğe daha fazla zaman ayıracaklarını söyledi.

Uyuştururuca karşı ortak hareket
27 NİSAN 2009 PAZARTESİ 11:14
0
1260
0
AA aa
Gençlerin madde bağımlılığına karşı korunması ve bunun için sosyal aktivitelere yöneltilmesi amacıyla kurulan Bingöl Gençlerini Koruma Derneği'nin hafta sonu yaptığı organizasyonda Sansürsüz Tiyatro Grubu ve Metronom Music Clup katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Bingöl Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da başlayan organizasyona Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, KOM Şube Müdürü Zafer Ercan, Bingöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Yunus Bulmuş ve Başkan Yardımcısı Şeref Bazman, Bingöl Gençlerini Koruma Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Sansürsüz Tiyatro Grubunun izleyicileri gülmekten kırdığı gecede, Metronom Music Clup müzik ziyafeti verdi. KOM Şube Müdürü Zafer Ercan'ın uyuşturucu kullanımının zararları konusunda sunum yaptığı gecede Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz da bir konuşma yaptı.
Programı beğendiğini dile getiren Milletvekili Yılmaz: “Emeği geçenleri tebrik ediyorum, ilgiyle izledim” dedi.
Gençlerin arasında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz: “Bingöl'ü daha kaliteli, daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir yapacaksak bu, ancak gençlerle olur. KOM Şube Müdürü Zafer Ercan, Bingöl için bir şanstır. Kendisine başarılar diliyorum. Bingöl kalkınacaksa, gelişecekse, sosyal ve kültürel alanlarda kalkınacaksa bütün bunlar gençlerle olur. Bingöl Kültür Merkezi yapıldığında ben, ‘acaba yapılan bu devasa tesis kullanılacak m?' diye düşündüm. Ama şimdi görüyorum ki, gerçekten çok daha iyisinin yapılmasını hak eden bir il Bingöl. Bingöl'de bu potansiyel var, yeter ki doğru kanallar ve uygun ortamlar oluşturulsun. Biz Bingöl'ün gençliği için daha fazla ne yapabiliriz, bunun için kafa yormamız lazım. Ben özeleştiri yapıyorum, yeterince bu tür işlere katıldığımıza inanmıyorum. Yeterince Bingöl gençliğinin sorunları ile ilgilendiğimize inanmıyorum. Önümüzdeki dönem bu konuyla ilgili olarak arkadaşlarımızla oturup tartışmamız lazım. Her zaman sizlerin yanındayız, bunu bilmenizi istiyorum. Sizlerle birlikte daha iyi, daha güzel işler yapabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Yılmaz'ın konuşmasının sonunda bir seyirci Bingöl milletvekillerinin Bingöl'ün hakkını aramadığını sormasının üzerine Yılmaz, milletvekilleri olarak Bingöl'ün hakkını sonuna kadar aradıklarını ifade etti.
Program, Metronom Music Clup'un birbirinden güzel şarkıları ile son buldu. 



bingolmedya


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2025
14:07
Bingöllü genç yetenekler takımlarıyla yeniden anlaştılar
Bingöllü genç yetenekler takımlarıyla yeniden anlaştılar
Bingölspor FK'den yapılan açıklamada; 'Miraç, Musa ve Eyyüp'e yeşil-beyaz armamız altında bir kez daha başarılar diliyor, yuvanıza hoş geldiniz diyoruz' denildi.
19.06.2025
13:55
Bingöl İŞKUR`dan 20 geçici işçi alımı ilanı
Bingöl İŞKUR'dan 20 geçici işçi alımı ilanı
İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında Bingöl İl Özel İdaresi'nde 6 ay süreyle çöp toplama ve temizlik işlerinde çalıştırılacak işçiler için başvurular, İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak.
19.06.2025
13:16
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.06.2025
21:26
Bingöl Basın Konseyi`nden Vali Usta ile Başkan Arıkan`a Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden Vali Usta ile Başkan Arıkan'a Ziyaret
Yaklaşık 15 gün öne kurulan Bingöl Basın Konseyi, ilk ziyaretlerini Bingöl Valisi Dr. Ahmet Usta ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a yaptı. Konsey Başkanı Hakim Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde, konseyi amacı, hedefleri ve yürütülmesi planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
18.06.2025
20:06
Hibe desteği alacaklar dikkat! Son başvuru 23 Temmuz
Hibe desteği alacaklar dikkat! Son başvuru 23 Temmuz
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP)2025 Yılı 16. Etap Başvuru Sonuçları Askı İlanı yayımlandı.
18.06.2025
19:50
Hülakü, su sorunu için yanıt istedi
Hülakü, su sorunu için yanıt istedi
Bakan Kurum'un yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na yazılı soru önergesi veren DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, soruları sıraladı ve 'Bingöl Merkez'deki içme suyu sorununun kalıcı biçimde çözülebilmesi için önümüzdeki dönemde hangi adımlar atılacaktır?' diye ekledi!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın