KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Üzer güven tazeledi

Bingöl Arıcılar Birliği 5. Olağan Kongresi'nde 219 oy olan mevcut başkan Mehmet Can Üzer, güven tazeledi.

Üzer güven tazeledi
01 MAYIS 2018 SALI 21:39
3
2127
3
AA aa

Bingöl Arıcılar Birliği 5. Olağan Kongresi, Kültür Merkezi'nde üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

393 üyenin oy kullandığı kongrede Mehmet Can Üzer 219, M. Ali Berdibek ise 170 oy aldı. Seçimde en fazla oyu alan Mehmet Can Üzer, tekrar Arıcılar Birliğinin başkanı oldu.

Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Can Üzer, en önemli hedeflerinin Bingöl balını markalaştırmak olduğunu söyleyerek İl gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile koordineli çalışma yapacağını söyledi.

Üzer, “Bingöl'de yüzlerce insan arıcılık mesleğiyle uğraşıyor. Bingöl balının meşhur olduğu herkes tarafından bilinmektedir. 2017 yılında Bingöl Balı, 120 ülkeden 600 yarışmacının katıldığı 45. Apimondia Arıcılık kongresinde Karma Çiçek (Yayla) balı kategorisinde Dünya 2'incisi olmuştu.  Bundan sonraki çalışmalarımızda Bingöl balını yurtiçi ve yurt dışında tanıtmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Bingöl balını markalaştırıp daha iyi yerlere getirmektir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25584)
02 Mayıs 2018 Çarşamba 18:20
o bal herkesin balı degildi sayın üzer . o bal müjdettin çakanin balıdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25538)
02 Mayıs 2018 Çarşamba 03:20
Bir iş yaptıgın yok seçilip duruyorsun.
ne yaptınız bal ile ilgili bu memlekete? hiç
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25588)
02 Mayıs 2018 Çarşamba 18:41
@Misafir Kullanıcı Kim olduğunu bilmiyorum ama bildiğim tek şey senin arıcılık isinde hiç birşey anlamadigin dir
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın