KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Uzman çavuş toprağa verildi

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstikam Uzman Çavuş Cebbar Ateş'in (38) cenazesi, Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.

Uzman çavuş toprağa verildi
16 HAZİRAN 2011 PERŞEMBE 08:26
0
3013
1
AA aa

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstikam Uzman Çavuş Cebbar Ateş'in (38) cenazesi Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi. 

Bingöl 17. Piyade Alayı 2. Piyade Taburunda görev yaparken evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kayıp eden evli ve 3 çocuk babası İstikam. Uzm. Çavuş Cebbar Ateş'in cenazesi uçakla Adana'ya getirildi. Ateş'in cenazesi, buradan karayoluyla Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Yeşil Beldesi Kumyığını Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Cenaze evin önüne getirildiğinde, Ateş'in annesi Güllü (65), eşi Firdevs (28) sinir krizi geçirdi.

Tabutun başında gözyaşı döken anne Güllü Ateş, oğluyla geçen hafta telefon ile görüştüğünü okulların tatil olmasının ardından çocuklarla birlikte izne geleceğini söyledi. Cebbar Ateş'in eşi Firdevs Ateş de Umut, (11), Gamze Nur (5) Ecesu (1) çocuğuna sarılarak gözyaşı döktü.

Askerler eşliğinde Yeşilköy Beldesi Kumyığını Camisi'nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Uzman Çavuş Cabbar Ateş'in cenazesi Yeşilköy Beldesi mezarlığında toprağa verildi.

Dörtyol Müftüsü Ali Yazıcı'nın kıldırdığı cenaze namazına Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Taşkın Keleş ile askerler ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada babasının fotoğrafını son kez öpmek isteyen oğlu Umut Ateş (11) ise cenazeye katılanları duygulandırdı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
hurmiye öğretmen (@Misafir_5431)
17 Haziran 2011 Cuma 00:41
yüce rabbim gani gani rahmet eylesin. kederli ailesine baş sağlığı dilerim. değerli ailesi emanet olsun inşallah.
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın