KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2025 Çarşamba
°C

Vali balkanlıoğlu'na veda yemeği

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan son valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar'a atanan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu için veda yemeği verdi.

Vali balkanlıoğlu`na veda yemeği
23 ARALIK 2010 PERŞEMBE 08:50
0
2839
1
AA aa

Bingöl-Muş karayolu üzerinde bulunan bir resteorantta düzenlenen yemeğe katılan Vali Balkanlıoğlu, valilik deneyiminde acemiliği Bingöl'de tamamladığını ve bu sürede kalbini kırdığı birileri varsa haklarını helal etmesini istedi. 

Vali Balkanlıoğlu, “Bingöl'e 3 yıl önce atandım. Burası benim ilk valilik yaptığım yerdi. Vali olarak ilk göz ağrımdı. Valilik deneyimimde acemiliğimi Bingöl'de tamamladım. Bu acemilik döneminde istemeyerek kalbini kırdığım birileri varsa haklarını helal etsinler. Burada görev yaptığım süre içinde devlet imkanlarını en iyi şekilde kullanmaya gayret gösterdim. İmkanlar nispetinde iyi hizmetler yapmaya çalıştım. Hizmetin yerine ulaşması için çok büyük gayretler gösterdim. Hatta uykularımın kaçtığı geceler oldu.

 Çalışmalarım esnasında kamu kurum amirlerinden ve Bingöl halkından büyük destek aldım. Bingöl'den hoş bir seda ile ayrılıyorsam bu beni mutlu eder. Bingöl'den gitmek beni çok üzüyor. Her ne kadar buradan gidiyor olsam da kalbim Bingöl ile çarpacaktır. Hakkımı Bingöllülere helal ediyor, herkesten de helallik istiyorum. Bundan sonra Bingöl'ün fahri bir hemşerisi olarak her zaman bu güzel memlekete hizmet etmek isterim. Gittiğim her yerde kapım Bingöllülere açık olacaktır” dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ise Vali İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte çok güzel hizmetler yaptıklarına inandığını söyledi. Başkan Atalay, “2007 yılında ilimize atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu imkanları nispetinde iyi çalışmalar yapmaya gayret gösterdi. İyi bir diyalog ortamında ilimizi yönetiyorduk. Devlet görevlilerinin tayin edilme durumu kaçınılmaz bir gerçektir. İlimize güzel hizmetler sunan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun gideceği yerde de başarılı çalışmalar yapacağından şüphem yok. Yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Veda yemeğinde Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından Vali İrfan Balkanlıoğlu'na Bingöl'de yapılan bir kilim hediye edildi. Yemeğe, Bingöl Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, Süleyman Ovalı, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hamza Celepoğlu, Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Adaklı Belediye Başkanı Mehmet Resul Antlı, Sancak Belde Belediye Başkanı Fahrettin Çolban, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Mehmet (@Misafir_1211)
23 Aralık 2010 Perşembe 09:24
Gordugum en calıskan ve iyi niyetli validir kendileri..

Allah razı olsun kendilerinden sagolasın varolasın
24.06.2025
16:43
Bingöl`de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Bingöl'de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Günlük denetimler kapsamında birçok esnada uyarılar yapıldı, yasal tebligatlar gerçekleştirildi. İkinci denetimde halen işgali devam ettiren esnaf ve kişilere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.
24.06.2025
16:16
Bingöl`de işçi eylemi!
Bingöl'de işçi eylemi! 'Emeğimizin hakkını istiyoruz'
Anacur: 'HAK-İŞ'li emekçiler olarak bizler emeğimizin hakkını istiyoruz. Türkiye büyürken, emeğin payı küçülmesin diyoruz. Gelir adaletinin sağlanmasını ve toplu sözleşmenin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz.'
24.06.2025
15:55
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan araç ve şahıs üzerinde yapılan aramada metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.
24.06.2025
15:45
Türk-İş meydanları işaret etti
Türk-İş meydanları işaret etti
Hükümetin teklifini reddettiklerini açıklayıp, 'Geçinemiyoruz, susmuyoruz, geri adım atmıyoruz. Emekten gelen gücümüzü kullanır, Gereğini Yaparız! Bugün buradayız, yarın alanlarda olacağız' diyen Altunbay, eylem takvimini de açıkladı!
24.06.2025
13:40
Bingöl`de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak köyünde yıllardır yaşanan su sorunu, kurulan güneş enerjisi sistemi sayesinde çözüme kavuştu.
23.06.2025
21:46
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın