KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Vali: eğitim konusunda mazeret üretmemeliyiz

Türkçe Öğretmenleri Zümre Toplantısı’nda öğretmenlere seslenen Vali Mustafa Hakan Güvençer: “Bingöl’ümüzün eğitimi konusunda hiç birimiz mazeret üretmemeliyiz. Burada en büyük görev ve sorumluluk siz değerli öğretmenlerimize düşüyor.” dedi.

Vali: eğitim konusunda mazeret üretmemeliyiz
15 ŞUBAT 2013 CUMA 10:28
0
1338
0
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2012–2013 eğitim öğretim yılı Türkçe Öğretmenleri Zümre Toplantısı'nı düzenledi.

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Konferans salonunda yapılan toplantıya Vali Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, 2012–2013 İl zümre öğretmenler toplantılarının, öğretmenler arasında bilgi, deneyim ve donanımların paylaşıldığı, ildeki okulların öğretim metot ve tekniklerinin uygulanmasında birlik ve beraberliğin sağlandığını söyledi.

Sarı: “Bugün; hep beraber Bingöl'ün eğitimini nasıl daha ileriye taşıyabiliriz, kaliteyi nasıl yükseltebiliriz, ilimizi nasıl bir eğitim kenti haline getirebiliriz, çocuklarımızı çağdaş normlarla donatım geleceğe nasıl daha iyi hazırlayabiliriz sorularının cevabını arayacağız. Burada alınacak uygulanabilir kararlar ile ilimizde eğitimin en üst seviyeye taşınması için gereken her türlü tedbir alınacak. Hiç şüphe yok ki, başarı tesadüf değildir. Planlı, koordineli, eşgüdümlü, projeli, idareci ve öğretmenlerimizin üstün gayretleriyle gerçekleşir. İlimizin eğitim çıtasını daha yükseğe çıkarmak için canla başla gayret eden öğretmenlerimize, öğrencilerimize, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bingöl'ün eğitimi için yapılacak olan faaliyetleri gerçekleştirmek adına zümre toplantısının önemli olduğunu belirten Vali Güvençer: “Hiçbir şeyden yılmadan ve eleştirmeden öğrencilerimiz ve eğitim öğretim için elimizden geleni yapmalıyız. Bingöl'ümüzün eğitimi konusunda hiç birimiz mazeret üretmemeliyiz. Onun için de ilimiz eğitimini ne kadar yukarılara taşıyabilirsek bu bir başarıdır. Burada en büyük görev ve sorumluluk siz değerli öğretmenlerimize düşüyor. Eğitim öğretim döneminin 2. Yarıyılının hayırlı ve başarılı geçmesini diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından branş öğretmenlerince belirlenen konular hakkında öneri ve fikir alış verişlerinde bulunuldu.

Okul başarı puan ortalamaları değerlendirildi, bu başarıyı artırmak için alınacak tedbirler konuşulduktan sonra Zümre Toplantısı sona erdirildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası`nda önemli değişiklik
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın