KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Vali Ekinci, 'Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık'

Bingöl merkeze bağlı Olukpınar köyünde konuşan Vali Kadir Ekinci, 'Rabbül Alemin imkan verirse, bu yollar gibi nice yollar yapılacaktır. Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık. Bu Bingöl tarihinde bir ilktir ve bir rekordur. Bu yıl kırdığımız rekoru seneye daha da fazla yenileceğiz' dedi.

Vali Ekinci, `Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık`
27 ARALIK 2021 PAZARTESİ 17:29
13
1979
2
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, merkeze bağlı Olukpınar köyünde bölge muhtarları ile bir araya geldi.

Burada konuşan Vali Kadir Ekinci, İl Özel İdaresi tarafından köylerde 488 kilometre yol yapıldığını ve bunun bir rekor olduğunu söyledi.

Vali Ekinci, “Biz biliyoruz ki, sizler yapılan işlerin en iyisine layıksınız. Ve biz de elimizden geldiğince en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Muhakkak eksikliklerimiz vardır ama bunlar tamamlanmayacak eksiklikler değildir. Dolayısıyla gönüller bir olduğu müddetçe, biz eksikliklerimizin her halükarda gidereceğimize inanıyoruz. Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da Allah razı olsun. Diliyoruz ki bundan sonra da gönül birliğimiz devam etsin. Rabbül Alemin imkan verirse, bu yollar gibi nice yollar yapılacaktır. Bu yıl toplam 488 kilometre asfalt yaptık. Bu Bingöl tarihinde bir ilktir ve bir rekordur. Bu yıl kırdığımız rekoru seneye daha da fazla yenileceğiz. Bu vesile ile tüm özel idare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz ise, “Biz bir ekibiz. Hiç kimse tek başına bir şey yapamaz. Bir ekip olarak hareket ettiğimizde, bir birlik ve beraberlik olduğunda, samimiyet olduğunda, iyi niyet olduğunda işler yapılıyor. Ama bu olmazsa herkes bir tarafa çekiştirirse herkes kendine doğru çekerse işlerin bereketi kalmıyor. Çok şükür bereketli bir şekilde iş yapmaya devam ediyoruz. 500 kilometreye yakın sadece kırsalda çalışma yapıldı. Bu büyük bir başarı gerçekten. Sayın valimiz ve en alttaki çalışana kadar herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Toplantı, muhtarların sorun ve taleplerinin ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88044)
28 Aralık 2021 Salı 10:12
Halkın içine çıkmayan hiç bir projesi ve eseri olmayan bir Vali
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88075)
29 Aralık 2021 Çarşamba 16:04
@Misafir Kullanıcı kesinlikle katılıyorum, inşaallah ilk kararnameyle değişir, ve halkın gönlünü kazanacak bir valiye kavuşur memleket tekrardan
02.09.2026
02:14
Bingöl`de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl'de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı. Protokol dışında şartsız olarak belediyeye devredilen 20 dönümlük alanda çalışmalar başlarken, alanın üçte ikisinin yeşil ve sosyal alanlardan oluşacağı proje, Bingöl Cumhuriyet tarihinin en büyük şehir dönüşümlerinden biri olacak.
02.09.2026
02:13
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü`nde
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü'nde
Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan İl Özel İdaresi Asfalt Plenti ilk üretimini gerçekleştirirken, yeni finişerle sıcak asfalt seriminin ilk adresi Garip Köyü oldu. Finişerin başına geçen Vali Cahit Çelik, 4 kilometrelik yolda yapılacak çalışmayı başlattı.
02.09.2026
02:11
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu. Uluslararası hakemli European Food Research and Technology dergisinde yayımlanan araştırmada Bingöl Balının bileşimi, antioksidan kapasitesi ve biyolojik aktiviteleri kapsamlı şekilde incelendi.
02.09.2026
02:10
Bingöl`de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
Bingöl'de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyor.
02.09.2026
02:09
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Bingöl Devlet Hastanesi'nin yapımı devam eden yeni hizmet binasında çalışmaların hızlandırılması ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için incelemelerde bulunuldu. Yeni binanın Bingöl'e modern ve nitelikli bir sağlık altyapısı kazandırması hedefleniyor.
02.09.2026
02:08
Bingöl`de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Bingöl'de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Jandarma ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda 25 olaya müdahale edilirken, binlerce kök kenevir/skunk bitkisi ile uyuşturucu maddelerin yanı sıra çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın