KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Vali Ekinci Deprem Bölgesinde...

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, deprem bölgesinde vatandaşları ziyaret etti. Gelişmeler ise an be an paylaşılarak kamuoyu bilgilendiriliyor...

Vali Ekinci Deprem Bölgesinde...
14 HAZİRAN 2020 PAZAR 22:16
1
4554
0
AA aa

Merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, yaraların sarılması için bölgeye çok sayıda ekip intikal ettirildi.

  • Saat 21.00 itibariyle; Karlıova/ Elmalı Köyündeki bir vatandaşımız hafif yaralı olarak Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilmiştir.
  • Saat 21.15 - Karlıova / Kaynarpınar Köyünde göçük altından sağ olarak çıkarılan Güvenlik Korucumuz Erzurum Araştırma Hastanesine sevk edildi.
  • Saat 21:30 - Yedisu ilçesi Elmalı ve Dinarbey köylerimizde hasar gören ahırlarımızda 15 küçük baş hayvanın telef olduğu tespit edilmiştir. Tarım ve Orman il Müdürlüğümüze bağlı 8 ekip Yedisu ve Karlova ilçelerimizde hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir.
  • Bingöl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğümüze bağlı 12 kişiden oluşan 3 Psiko-Sosyal Destek Ekibi depremin hemen akabinde depremin merkez üssü Karlıova ilçesi Kaynarpınar Köyü ve Yedisu İlçesi Elmalı ve Dinarbey Köylerine intikal ettirilmiştir.
  • Muş AFAD Lojistik deposundan 550 adet barınma çadırı afet bölgesine sevk edilmiştir. Çadırlardan 250 adet Karlıova'ya, 300 adet de Yedisuya gönderilmiştir.
  • “Hasarların tespit edildiği köylerimize ilk etapta ivedi olarak Bingöl AFAD dan 7 arama kurtarma aracı ile 7 ekip 27 personel sevk edilmiştir.  Diyarbakır AFAD Müdürlüğünden 2 ekip ile 6 kişilik arama kurtarma ekibi; Tunceli, Muş, Batman ve Malatya AFAD Müdürlüklerinden 1'er arama kurtarma ekibi; Erzurum AFAD Müdürlüğünden 3 ekip ve 18 personel afet bölgesine sevk edilmiştir. Karayolları 84. Şube şefliğinden 2 Loder, 1 JSB, 1 kamyon, 1 Greyder; Bingöl Belediyesine ait 13 kişilik 2 ekip;, Aksa-Fedaş'a ait 6 araç, 17 personel; Bingöl Telekom'a ait 3 mobil araç afet bölgesine sevk edilmiştir” denildi.
  • Saat 22:00 Karlıova / Kaynarpınar Depremi sonrasında 1 Güvenlik Korucumuz şehit oldu; 1 vatandaşımız Erzurum'a sevk edildi; 2 vatandaşımız tedavileri sonrasında taburcu edilirken 6 vatandaşımız da Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi görmektedir.

VALİ EKİNCİ DEPREM BÖLGESİNDE

Deprem sonrası kriz masasına başkanlık yaparak koordineyi sağlayan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, daha sonra deprem bölgesine intikal etti.

Karlıova/Kaynarpınar köyüne geçerek vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini paylaşan Vali Ekinci: “Devletimiz her türlü afet ve musibette vatandaşlarımızın yanındadır” mesajını verdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.02.2026
17:38
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı`ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık suçlarında öğrenciler ve ekonomik durumu kötü vatandaşların banka hesapları ve GSM hatları üzerinden suçlara dahil edildiğini belirterek, ciddi hukuki sonuçlara dikkat çekti.
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın