KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Vali Ekinci'den Anneler Günü Mesajı

Vali Kadir Ekinci: 'Annelerimiz; saygı, hürmet ve ihtimamı en fazla hak eden, hakları hiçbir surette ödenemeyecek hayattaki en kıymetli varlıklarımızdır.'

Vali Ekinci`den Anneler Günü Mesajı
08 MAYIS 2022 PAZAR 14:53
0
1679
0
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Anneler Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. Vali Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sabrın, şefkatin, sevgi ve merhametin timsâli olan annelerimiz; saygı, hürmet ve ihtimamı en fazla hak eden, hakları hiçbir surette ödenemeyecek hayattaki en kıymetli varlıklarımızdır. Aile kurumunu, fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren ve geleneğimizde en yüksek mertebelere layık görülerek baş tacı edilen annelerimiz, hayata adım attığımız ilk andan itibaren bizlere kattıklarıyla sadece bizim değil; ailenin ve toplumun mimarıdırlar.

Bilgi, görgü ve tecrübelerini çocuklarına aktaran annelerin ilmik ilmik dokuduğu, itinayla işleyip sabırla inşa ettiği şahsiyetler insanlığın da kaderini tayin ederler. Ailenin güçlü temeller üzerinde var olmasını sağlayan, yüreğindeki sonsuz sevgi ve şefkatle bu ülkenin evlatlarını yetiştiren annelerimiz, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması ve toplumumuzun aydınlık geleceğinin inşasında en önemli güvencemizdir.

Peygamber efendimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından son derece anlamlıdır. Onun için, her tür fedakarlık ve zorluğa hiçbir karşılık beklemeden sabırla göğüs geren annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek evlatlar olarak en büyük vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; karşılıksız sevgi, şefkat ve merhametin ete kemiğe bürünmüş hali olan annelerimizin kıymetini bilen zamanlara ulaşmayı temenni ederek başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerin ‘Anneler Günü'nü kutluyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler diliyorum."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın