KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Kasım 2026 Çarşamba

Vali Ekinci'den Bayram Mesajı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, yayımladığı bayram mesajında; Allah'tan, tüm insanlığı saran Covıd-19 illetinden en az hasarla kurtulmayı dileyelim. İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların ve ümitsizliklerin son bulması ve ümmetimizin yarınları için geleceğe umutla bakabilmeyi dileyelim.

Vali Ekinci`den Bayram Mesajı
22 MAYIS 2020 CUMA 17:50
1
2497
0
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Ekinci, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Yüce Rabbimizin biz kullarına bolluk, bereket, cömertlik, rahmet ve mağfiret ihsan eden Ramazan ayını geride bırakarak, dostluk ve kardeşliğimizi paylaşma, büyüğümüzden küçüğümüze bir bütün olarak hayırlarda buluşarak kaynaşma ve dayanışma günü olan Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizim toplumsal hayatımızda bayramlar yakınlaşmaya, iri ve diri olmaya katkı sağlayan müstesna günlerdir. Bu günlerde dostlar, arkadaşlar, akrabalar arasında ziyaretleşmeler, kaynaşmalar ve doyumsuz muhabbetler zirveye ulaşır; gönül köprüleri ile hanelerimize huzur ve sevinç dolar. Kültür dünyamızda bayramlar, sıradan günler değildir; bu günlerde dargınlık ve kırgınlıklar giderilir; toplumun tüm kesimlerine uzanan barış, sevgi ve esenlik dilekleri kalpleri yumuşatır. Bu günler yüce dinimizin rahmet ve merhamet çağrısı ile hak, hakikat, adalet, ahlak, iyilik ve barış  adına sahip olduğu değerler ile topluma baştan aşağıya yayıldığı müstesna günlerdir.               

Kadim bilgi ve uygulamalar ile müşerref olduğumuz dini bayramlarımızda, yanı başımızda duran ama ihmal ettiğimiz yakınlarımızı fark edip gözetelim, farklı sebeplerle var olan sorunları ve dargınlıkları mukaddes mesajın gölgesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile giderelim. Bu değerli zaman diliminde Alemlerin Rabbi olan Allah'tan, tüm insanlığı saran Covıd-19 illetinden en az hasarla kurtulmayı dileyelim. İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların ve ümitsizliklerin son bulması ve ümmetimizin yarınları için geleceğe umutla bakabilmeyi dileyelim. Ramazan ayının aynı zamanda Kur'an ayı olduğu bilinciyle vahiyle rızıklanmış toplumsal bir iklim ve onun yayacağı güzelliklerin tüm yeryüzüne yayılmasını dileyelim. 

Bizler Ramazan bayramını idrak ederken dünyanın farklı yerlerindeki Müslüman kardeşlerimizin maruz kaldıkları zulüm ve sıkıntılar yüreklerimizi burkmakta, bizleri ziyadesiyle rahatsız etmektedir. Bayrama eriştiğimiz bu değerli günlerde yüce rabbimizden temennimiz halen eza ve cefa gören bu kardeşlerimizin bu durumdan kurtulmalarıdır.

Bayramın kalbimize yaydığı rahmet ve merhamet ile ilimizdeki muhtaçlarımızı gözetmenin yanı sıra dram ve trajedinin yaşandığı yerlerdeki tüm insanlara,  dua, yardım ve bağışlarımızla katkıda bulunalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en samimi duygularla kutluyor; bayramın, ilimize, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına barış,  huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinizi sevgi,  saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.11.2026
22:41
Muhtar dinmeyen silah seslerine isyan etti: `Burası sizin spor kompleksiniz değil!`
Muhtar dinmeyen silah seslerine isyan etti: 'Burası sizin spor kompleksiniz değil!'
Bingöl'de dağ keçilerinin yoğun olarak yaşadığı Öreme bölgesinin bu yıl avcılığa açılmasına tepki gösteren Sudurağı Köyü Muhtarı Mahmut İnanır, gün boyu süren silah seslerinin köylüleri ve hayvanları tedirgin ettiğini, doğumuna günler kalan iki ineğin düşük yaptığını öne sürdü. 'Burası sizin spor kompleksiniz değil!' diyerek sitemini haykıran İnanır, kontrolsüz avcılığa tepki göstererek yetkililere denetim çağrısında bulundu.
03.11.2026
22:39
Bingöl`de Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hazırlıklar değerlendirildi
Bingöl'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hazırlıklar değerlendirildi
Sağlık Bakanlığı heyeti, Bingöl'de bölgesel kamu hastanelerinin mevcut durumunu değerlendirmek üzere toplantı gerçekleştirdi. Görüşmelerde, yakın zamanda hizmete açılması planlanan Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hazırlık süreci, tıbbi cihaz ve donanım ihtiyaçları ile sağlık hizmetlerinin kapsamı ele alındı.
03.11.2026
22:38
Hülakü, üreticilerin mağduriyetini SÜTAŞ yönetimine taşıdı
Hülakü, üreticilerin mağduriyetini SÜTAŞ yönetimine taşıdı
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, mısır üreticilerinin yaşadığı sorunları yerinde dinleyerek çiftçilerin talep ve mağduriyetlerini SÜTAŞ Yönetim Kurulu'na iletti. Görüşmede üreticilerin beklentileri ve çözüm önerileri ele alındı.
03.11.2026
21:09
Bingöl tek yürek oldu! Efrayim bebek Dubai yolcusu
Bingöl tek yürek oldu! Efrayim bebek Dubai yolcusu
Bingöl'de SMA hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için başlatılan yardım kampanyası, hayırseverlerin desteğiyle tamamlandı. Kent Meydanı'nda düzenlenen balon uçurma etkinliğiyle sevinç paylaşılırken, Efrayim bebek üç aylık tedavi süreci için ailesiyle birlikte Dubai'ye uğurlanacak.
03.11.2026
14:51
WhatsApp kullanıcılarına kritik uyarı: Hesabınız siz fark etmeden ele geçirilebilir!
WhatsApp kullanıcılarına kritik uyarı: Hesabınız siz fark etmeden ele geçirilebilir!
Siber güvenlik uzmanları, WhatsApp ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarını hedef alan hesap ele geçirme ve dolandırıcılık girişimlerine karşı uyardı. Özellikle güncellenmeyen iOS cihazlarda güvenlik riskine dikkat çeken uzmanlar, doğrulama kodlarının paylaşılmaması ve iki aşamalı doğrulamanın etkinleştirilmesi gerektiğini vurguladı.
03.11.2026
14:37
Araç sahiplerine yeni MTV faturası! 2027`de kim, ne kadar ödeyecek?
Araç sahiplerine yeni MTV faturası! 2027'de kim, ne kadar ödeyecek?
Yeniden değerleme oranının yüzde 27,83 olarak açıklanmasıyla 2027 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi de şekillendi. Cumhurbaşkanı tarafından farklı bir oran belirlenmemesi halinde araç sahipleri yeni yılda daha yüksek MTV ödeyecek. İşte motor hacmi, araç yaşı ve matrahına göre 2027 MTV ücretleri…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın