KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Vali Ekinci'den 'Beyaz' Kategori Vurgusu

Mavi kategoride yer alan Bingöl'de esnafları denetleyen Vali Kadir Ekinci, hem teşekkür etti hem de uyarılarda bulundu. Vali Ekinci, 'Ümit ediyoruz ki bu hassasiyet devam eder ve Bingöl'ü mavi değil ama olmayan kategori onu da Bingöllü kardeşlerimiz gerçekleştirir ve beyaz kategoriye el birliğiyle geçiş yaparız' dedi.

Vali Ekinci`den `Beyaz` Kategori Vurgusu
04 MART 2021 PERŞEMBE 16:22
4
2018
0
AA aa

Korona virüs salgınıyla mücadelede yeni dönemin adımları 1 Mart'tan itibaren başladı. Sağlık Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu kriterlere göre ülke genelinde iller risk seviyesine göre ayrıldı. Düşük  riskli iller kategorisinde yer alan Bingöl'de denetimler için bin 70 kişilik ekip oluşturuldu.

Denetimlere katılan Vali Kadir Ekinci de vatandaşlara hem teşekkür etti hem de tedbirlerin elden bırakılmaması için uyarıda bulundu.

Denetim sonrası açıklamalarda bulunan Vali Ekinci, “Kasım ayından itibaren uygulamış olduğumuz tedbirler kapsamında Bingöl'de gerçekten çok iyi bir noktaya geldik. Tüm Bingöllü kardeşlerimize göstermiş oldukları sağduyudan dolayı teşekkür ediyoruz. Fedakarlıklarından dolayı, gayretlerinden dolayı hakikaten çok teşekkür ediyoruz. Çünkü Bingöl'ümüzü ülkemizde 4 kategoriye ayrılan risk grubu içinde en düşük gruba yani mavi renkli gruba dahil ettiler. Bugün de ve bundan sonrası içinde virüsün tamamen yok olmadığı, sayıların her ne kadar düşmüş olsa bile bundan sonrası içinde tedbirlerimizi devam ettirmediğimiz sürece bu virüsün yeniden hayatımıza gireceğini hatırlatmak üzere denetimlerimize çıktık. Bu denetim sürecini İçişleri Bakanımızın da ifade ettiği gibi ‘Dinamik Kontrollü Denetim Süreci' diyoruz. Bugün itibariyle 279 ekip ve bin 70 personelle Bingöl'ün sadece merkezde değil köyler ve tüm ilçelerimizde denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimler inşallah 3 ay boyunca devam edecek. Amacımız kontrollü normalleşmeden hakikaten tam anlamıyla vatandaşımızın rahatladığı tam bir normalleşme sürecine geçmek. Ümidimiz o ki bunu sadece kurallarla, cezalarla değil vatandaşımızın gösterdiği bugüne kadar gösterdiği sağduyu ve anlayış çerçevesinde el birliğiyle gerçekleştirmek. Esnafımızı geziyoruz, birlikteyiz. Görüyoruz ki maske, mesafe ve temizlik konusunda büyük bir hassasiyet var. Ümit ediyoruz ki bu hassasiyet devam eder ve Bingöl'ü mavi değil ama olmayan kategori onu da Bingöllü kardeşlerimiz gerçekleştirir ve beyaz kategoriye el birliğiyle geçiş yaparız” dedi.

Denetimlere Vali Ekinci'nin yanı sıra İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Bağbuş, Belediye Başkan Vekili Yaşar Demir ve İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın