KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2025 Salı
°C

Vali Ekinci'den Gazeteciler Bayramı mesajı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, '24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, ulusal ve yerel basının, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşmasında büyük bir etkiye ve güce sahip olduğunun altını çizdi.

Vali Ekinci`den Gazeteciler Bayramı mesajı
23 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE 16:23
1
1953
0
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, “24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ekinci, mesajında şu sözlere yer verdi:

“24 Temmuz 1908, Meşrutiyetin ilanı ile birlikte basında sansürün kaldırıldığı, gazetelerin sansürsüz yayınlanmaya başladığı tarihtir. Bu nedenle ülkemizde her yıl ‘24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı' olarak kutlanmaktadır.

Hamdolsun günümüzde artık basın, serbest çalışma ortamı ile çağdaş toplumsal hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.

Yasal teminatlarla basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşmasında büyük bir etkiye ve güce sahiptir.  Objektif, doğru, güncel temel hak ve özgürlüklere saygılı ve kamu yararını göz ardı etmeyen bir anlayışla vatandaşlarımızın bilgi edinmelerini sağlayan basınımız, ülkemizin gelişmişlik düzeyini gösteren temel kurumlarından biridir.

Gerek ülkemizin gerekse Bingöl'ümüzün her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemize ve ilimize olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri hassasiyet ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.

Nitekim 15 Temmuz 2016 gecesi, hain FETÖ tarafından vatanımızın birliğine ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin bağımsızlığına, temel hak ve hürriyetlerine yönelik yapılan alçak saldırılara karşı basının ne kadar önemli bir misyon yüklendiğine hep birlikte şahit olduk.

Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2025
15:07
Bingöl`de 112`ye yapılan çağrılarda can sıkan istatistik!
Bingöl'de 112'ye yapılan çağrılarda can sıkan istatistik!
Duyarlılık çağrısında bulunan Bingöl Valisi Usta; 'Gereksiz yere yapılan aramalar, gerçek acil durumları geciktirebilir. Lütfen 112'yi sadece acil durumlar için arayalım. Her saniye önemli, her çağrı bir hayat kurtarabilir' dedi.
06.05.2025
15:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
06.05.2025
15:02
Şırnak`tan Bingöl`e kitap kardeşliği
Şırnak'tan Bingöl'e kitap kardeşliği
Şırnak Yeşeren Gençlik Derneğince temin edilen kitaplarla, Bingöl merkeze bağlı Sancak beldesindeki ilkokula kütüphane kuruldu.
06.05.2025
15:02
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 993,49 gram metamfetamin, 37,72 gram esrar ve 0,20 gram kokain ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı.
06.05.2025
15:01
FETÖ operasyonunda 208 şüpheliye gözaltı
FETÖ operasyonunda 208 şüpheliye gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 47 ilde FETÖ terör örgütüne yönelik icra edilen eş zamanlı operasyonda 208 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
05.05.2025
17:33
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Yapılacak ilk toplantıda kuruluş amacının açıklanıp ve yönetimin kurulacağı, platform sözcüsünün ilan edilip çalışmalara hızla başlanacağı vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın