KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

VALİ EKİNCİ'DEN 'KIZILAY HAFTASI' MESAJI

Vali Kadir Ekinci, 'Kızılay Haftası' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

VALİ EKİNCİ`DEN `KIZILAY HAFTASI` MESAJI
31 EKİM 2022 PAZARTESİ 14:41
2
4091
1
AA aa

Kızılay Haftası nedeniyle açıklama yapan Vali Kadir Ekinci; “Bir medeniyet bilinci ile asla coğrafya, bayrak, vatan farkı gözetmeyen ve sürekli teknik donanımını güncelleyerek hizmet kalitesine boyut katan Kızılay, halkımızın gönlünde taht kurmuş değerli bir kuruluşumuzdur.”

Vali Kadir Ekinci, “Kızılay Haftası” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Ekinci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1868 yılından bugüne savaş ve doğal afetler karşısında renk, dil, din ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın dünyanın en ücra yerlerine kadar mazlumlara ve mağdurlara ulaşan; tüm zorlu koşullara rağmen ve hiçbir karşılık beklemeksizin şefkat elini uzatan, acıları hafifletmeye çalışan, yaraları saran Kızılay'ımız ülkemizin yüz akı ve gurur vesilesi kuruluşlarındandır.

İnsanı hayatın merkezine alarak zorda kalana yardım etmeyi mukaddes bir vazife bilen Kızılay, ilk günden beri halkımızdan aldığı güç ve destekle özverili çalışmalarına devam etmekte, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen her felaketin ardından yardıma muhtaç insanların yardımına koşmaktadır.

Bir medeniyet bilinci ile asla coğrafya, bayrak, vatan farkı gözetmeyen ve sürekli teknik donanımını güncelleyerek hizmet kalitesine boyut katan Kızılay, halkımızın gönlünde taht kurmuş değerli bir kuruluşumuzdur.

Kızılay, afet halleri dışında aş ocaklarında her gün binlerce yoksul vatandaşımıza sıcak yemek sunmakta ve ülkemizin kan ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayarak çok önemli hizmetler vermeyi de sürdürmektedir. Kızılay, bu önemli görevleri sadece ‘insanlık' adına üstlenmekte ve hiçbir karşılık beklememektedir.

Son yıllarda elliyi aşkın ülkeye ayni ve nakdi insani yardım gerçekleştiren Kızılay, dünyanın gözlerini kapatıp kulaklarını tıkadığı ve sırtını dönüp görmezden geldiği coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ülkemizin uluslararası saygınlığına da önemli katkılar sağlamaktadır.

Bu duygularla, dünya barışına katkı sağlayan Kızılayı'mızın değerli yönetici ve çalışanları ile Bingöllü hayırsever vatandaşlarımızın ‘Kızılay Haftası'nı kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96286)
31 Ekim 2022 Pazartesi 18:31
Vali bey konu ile alakası yok gerçi ama lütfen bu taziye yemeklerini yasaklayın. Bu milletin takdirini kazanırsınız. İnsanlarin çoğu hbu anlamda somut adım atılmasını istiyor yemeği veren bile şeref haysiyet anlayışı ile gönülsüz veriyor. İnsanlar acılarını bile yaşayamadan milleti memnun etme peşine düşüyor. Kiminin parası yok borç harç ediyor
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın