KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Vali güvençer, genç'te incelemelerde bulundu

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Genç İlçesi'ni ziyaret etti.

Vali güvençer, genç`te incelemelerde bulundu
20 TEMMUZ 2012 CUMA 01:38
0
5183
0
AA aa

Vali Güvençer, ilçeye girişinde Genç Kaymakamı Muammer Köken, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Özkan Aydoğdu, Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Atagün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Bulut, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Yusuf Güzel Demiray ve kurum amirleri karşıladı.

Vali Güvençer önce Kaymakamlık Makamında bir süre ilçe Kaymakamı Köken ve kurum amirleri ile sohbet etti.

Daha sonra inşaatı devam eden Genç İmam Hatip Lisesi'ni inceleyen Vali Güvençer, okul inşaatı ile ilgili yetkilerden bilgi aldıktan sonra uyarılarda bulundu ve okulun bir an önce teslim edilmesini istedi.

Yetkililer 24 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaatının bitirilerek, 2012–2013 eğitim öğretim yılında hizmete gireceğini belirttiler.

Vali Güvençer, oradan Genç kaymakamlığı SYDV' nin desteği ile kurulan ‘‘Kültür Mantarı'' üreten tesisi gezdikten sonra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık. Müdürlüğü'ne ait üretim ve deneme bahçesini gezdi.

Vali Güvençer, Tarım Müdür vekili Demiray, ilçe halkının geçimini sağlamasına katkıda bulunacak modern çilek bahçe tesisi, dane mısır denemesi, yer fıstığı denemesi, doğu Anadolu tarımsal araştırmadan getirilen patates denemesi ve SYDV tarafından yapılıp Tarım Müdürlüğünün desteği ile yürütülen mantar projeleri hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra geçici kabulü yapılan 200 kişilik Ortaöğretim Erkek Öğrenci yurduna geçen Vali Güvençer, yurdu gezerek tespit ettiği eksiklikler ilgili uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Oradan Öğretmenevine geçen Güvençer, SODES Projeleri Çerçevesinde Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ilçe Emniyet Müdürlüğünce ‘‘Beni Uzak Tutun'' isimli Projesinde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Genç Jandarma Bölük komutanlığını da ziyaret eden Vali Güvençer daha sonra ilçeden ayrıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.01.2026
03:29
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji`den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl`de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete`de Yayımlandı
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın