KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Vali güvençer kaynarpınar karakolu'nun açılışını yaptı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar Karakolu’nun açılışını yaptı.

Vali güvençer kaynarpınar karakolu`nun açılışını yaptı
25 KASIM 2011 CUMA 01:49
0
10580
0
AA aa

Vali Güvençer'in karakol açılışına Tugay Komutanı Orhan Gündüz ve İl Jandarma Komutanı Hamza Celepoğlu da eşlik etti. 

Vali Güvençer ve beraberindeki heyeti Kaynarpınar Karakolu Komutanı Başçavuş Celal Özbek ve askerler karşıladı. Bir müddet karakolu gezen Vali Güvençer ihtiyaç sahibi askerlere para yardımında bulunarak hediyeler dağıttı.

Kaynarpınar karakolundaki askerlerle sohbet eden Vali Güvençer ve komutanlar daha sonra karakolun açılışını gerçekleştirdiler.  Vali Güvençer açılışta yaptığı konuşmada görev yapan askerlerin güvenlik içinde görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.

Vali Güvençer, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, “ İnşallah bu güzel tertemiz ve sıcak karakolda görev yaparken burnunuz bile kanamadan bu kutsal, şerefli görevinizi tamamlayarak ailenize sağlıklı, sıhhatli kavuşursunuz. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Türk milleti sizin yanınızda ve sizlerle gurur duyuyor. Yeni karakolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YEDİSU İLÇESİNE GEÇTİLER

Karakolun açılışından sonra Vali Güvençer ve beraberindekiler hava yoluyla Yedisu ilçesine geçtiler. Heyeti İlçe Jandarma da, Yedisu ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe jandarma Komutanı Alican Emeksiz, Belediye Başkanı M.Şerif Memioğlu karşıladı. Kaymakam Çiçek'i makamında ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra İlçe Jandarmaya geçerek öğlen yemeğini Jandarma erleriyle birlikte yedi ve bir süre sohbet etti.

Daha Sonra Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Güvençer, oradan Yedisu YİBO' yu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Vali Güvençer ,son olarak Yedisu İlçesine bağlı Karapolat köyünü ziyaret ederek muhtar Hamza Şanlı'dan Köyle alakalı bilgi aldı.

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın