KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Vali güvençer kaynarpınar karakolu'nun açılışını yaptı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar Karakolu’nun açılışını yaptı.

Vali güvençer kaynarpınar karakolu`nun açılışını yaptı
25 KASIM 2011 CUMA 01:49
0
10360
0
AA aa

Vali Güvençer'in karakol açılışına Tugay Komutanı Orhan Gündüz ve İl Jandarma Komutanı Hamza Celepoğlu da eşlik etti. 

Vali Güvençer ve beraberindeki heyeti Kaynarpınar Karakolu Komutanı Başçavuş Celal Özbek ve askerler karşıladı. Bir müddet karakolu gezen Vali Güvençer ihtiyaç sahibi askerlere para yardımında bulunarak hediyeler dağıttı.

Kaynarpınar karakolundaki askerlerle sohbet eden Vali Güvençer ve komutanlar daha sonra karakolun açılışını gerçekleştirdiler.  Vali Güvençer açılışta yaptığı konuşmada görev yapan askerlerin güvenlik içinde görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.

Vali Güvençer, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, “ İnşallah bu güzel tertemiz ve sıcak karakolda görev yaparken burnunuz bile kanamadan bu kutsal, şerefli görevinizi tamamlayarak ailenize sağlıklı, sıhhatli kavuşursunuz. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Türk milleti sizin yanınızda ve sizlerle gurur duyuyor. Yeni karakolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YEDİSU İLÇESİNE GEÇTİLER

Karakolun açılışından sonra Vali Güvençer ve beraberindekiler hava yoluyla Yedisu ilçesine geçtiler. Heyeti İlçe Jandarma da, Yedisu ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe jandarma Komutanı Alican Emeksiz, Belediye Başkanı M.Şerif Memioğlu karşıladı. Kaymakam Çiçek'i makamında ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra İlçe Jandarmaya geçerek öğlen yemeğini Jandarma erleriyle birlikte yedi ve bir süre sohbet etti.

Daha Sonra Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Güvençer, oradan Yedisu YİBO' yu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Vali Güvençer ,son olarak Yedisu İlçesine bağlı Karapolat köyünü ziyaret ederek muhtar Hamza Şanlı'dan Köyle alakalı bilgi aldı.

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.01.2026
11:08
Memurların zam oranı belli oldu! Kim ne kadar alacak?
Memurların zam oranı belli oldu! Kim ne kadar alacak?
TÜİK'in aralık ayı enflasyonunu açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 Ocak-Temmuz döneminde alacakları zam oranı netleşti. Buna göre memur maaşlarına 18,60 oranında zam yapılacak. Yeni zam oranıyla birlikte maaş tablosu da şöyle şekillendi;
04.01.2026
23:49
Bingöl`den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl'den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, ABD'nin Venezuela'ya yönelik müdahale girişimlerine sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, askeri tehditlerin ve halk iradesine yönelik müdahalelerin 'küresel haydutluk düzeninin bir parçası' olduğu vurgulandı.
03.01.2026
20:38
Komşu 4.7 ile sallandı
Komşu 4.7 ile sallandı
Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın