KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Vali güvençer kaynarpınar karakolu'nun açılışını yaptı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar Karakolu’nun açılışını yaptı.

Vali güvençer kaynarpınar karakolu`nun açılışını yaptı
25 KASIM 2011 CUMA 01:49
0
10325
0
AA aa

Vali Güvençer'in karakol açılışına Tugay Komutanı Orhan Gündüz ve İl Jandarma Komutanı Hamza Celepoğlu da eşlik etti. 

Vali Güvençer ve beraberindeki heyeti Kaynarpınar Karakolu Komutanı Başçavuş Celal Özbek ve askerler karşıladı. Bir müddet karakolu gezen Vali Güvençer ihtiyaç sahibi askerlere para yardımında bulunarak hediyeler dağıttı.

Kaynarpınar karakolundaki askerlerle sohbet eden Vali Güvençer ve komutanlar daha sonra karakolun açılışını gerçekleştirdiler.  Vali Güvençer açılışta yaptığı konuşmada görev yapan askerlerin güvenlik içinde görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.

Vali Güvençer, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, “ İnşallah bu güzel tertemiz ve sıcak karakolda görev yaparken burnunuz bile kanamadan bu kutsal, şerefli görevinizi tamamlayarak ailenize sağlıklı, sıhhatli kavuşursunuz. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Türk milleti sizin yanınızda ve sizlerle gurur duyuyor. Yeni karakolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YEDİSU İLÇESİNE GEÇTİLER

Karakolun açılışından sonra Vali Güvençer ve beraberindekiler hava yoluyla Yedisu ilçesine geçtiler. Heyeti İlçe Jandarma da, Yedisu ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe jandarma Komutanı Alican Emeksiz, Belediye Başkanı M.Şerif Memioğlu karşıladı. Kaymakam Çiçek'i makamında ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra İlçe Jandarmaya geçerek öğlen yemeğini Jandarma erleriyle birlikte yedi ve bir süre sohbet etti.

Daha Sonra Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Güvençer, oradan Yedisu YİBO' yu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Vali Güvençer ,son olarak Yedisu İlçesine bağlı Karapolat köyünü ziyaret ederek muhtar Hamza Şanlı'dan Köyle alakalı bilgi aldı.

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın