KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Vali güvençer kaynarpınar karakolu'nun açılışını yaptı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar Karakolu’nun açılışını yaptı.

Vali güvençer kaynarpınar karakolu`nun açılışını yaptı
25 KASIM 2011 CUMA 01:49
0
10613
0
AA aa

Vali Güvençer'in karakol açılışına Tugay Komutanı Orhan Gündüz ve İl Jandarma Komutanı Hamza Celepoğlu da eşlik etti. 

Vali Güvençer ve beraberindeki heyeti Kaynarpınar Karakolu Komutanı Başçavuş Celal Özbek ve askerler karşıladı. Bir müddet karakolu gezen Vali Güvençer ihtiyaç sahibi askerlere para yardımında bulunarak hediyeler dağıttı.

Kaynarpınar karakolundaki askerlerle sohbet eden Vali Güvençer ve komutanlar daha sonra karakolun açılışını gerçekleştirdiler.  Vali Güvençer açılışta yaptığı konuşmada görev yapan askerlerin güvenlik içinde görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.

Vali Güvençer, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, “ İnşallah bu güzel tertemiz ve sıcak karakolda görev yaparken burnunuz bile kanamadan bu kutsal, şerefli görevinizi tamamlayarak ailenize sağlıklı, sıhhatli kavuşursunuz. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Türk milleti sizin yanınızda ve sizlerle gurur duyuyor. Yeni karakolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YEDİSU İLÇESİNE GEÇTİLER

Karakolun açılışından sonra Vali Güvençer ve beraberindekiler hava yoluyla Yedisu ilçesine geçtiler. Heyeti İlçe Jandarma da, Yedisu ilçe Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe jandarma Komutanı Alican Emeksiz, Belediye Başkanı M.Şerif Memioğlu karşıladı. Kaymakam Çiçek'i makamında ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra İlçe Jandarmaya geçerek öğlen yemeğini Jandarma erleriyle birlikte yedi ve bir süre sohbet etti.

Daha Sonra Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Güvençer, oradan Yedisu YİBO' yu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Vali Güvençer ,son olarak Yedisu İlçesine bağlı Karapolat köyünü ziyaret ederek muhtar Hamza Şanlı'dan Köyle alakalı bilgi aldı.

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın