KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mart 2026 Cuma
°C

Vali güvençer, van için kampanya düzenleyen okulu ziyaret etti

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Van için 'Her Evden Bir Battaniye' projesini yürüten Ekinyolu İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Vali güvençer, van için kampanya düzenleyen okulu ziyaret etti
23 KASIM 2011 ÇARŞAMBA 22:43
0
4011
0
AA aa

Vali Güvençer beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, İl Defterdarı ihsan MİNTAŞ ve İl Afet Müdürü Mehmet Emin Boğatekin ile birlikte iMKB Ekinyolu İlköğretim Okulu'na ziyaret gerçekleştirdi. Vali Güvençer, kulüp üyeleriyle bir araya gelerek, öğrencilerin proje hakkındaki düşüncelerini dinledi ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Okul öğrencilerinin ve velilerinin Van'daki depremzedelere bir kamyonet giyim eşyası halı, battaniye ve katalitik soba gönderdikleri için Okul Müdürü Ümit Kaygalak'a, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Vali Güvençer, teknoloji ve tasarım dersi "Düzen Kuşağı Çalışmaları Sergisi"ni gezdikten sonra, öğrencilere kitap hediye etti.

Okul Müdürü Ümit Kaygalak İMKB Ekinyolu ilköğretim Okulu olarak, Öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek, öğrencilere toplumsallaşma olgusunu yerleştirmek ve soğuk kış şartlarını dikkate alarak çadırda yaşayan depremzedelerin ısınma ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamak için "Her evden bir battaniye" projesi geliştirdiklerini ifade etti.

Kaygalak, " Siz ısının bizde ısınalım" Bir battaniye de bizden olsun" sloganıyla; Yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirme, öğrencilere empati duygusunu oluşturma, toplumsal sorunlarla ilgili farkındalık kazandırma, toplumsal sorumluluk bilincini geliştirme, etkin ve duyarlı vatandaş yetiştirme ve öğrenciler arası işbirliği için hareket etme becerisi kazandırmayı amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.03.2026
02:53
Saadet Partisi`nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi'nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl`de Dünya Yetimler Günü`nde Anlamlı İftar
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl`de ‘Zimem Defteri` Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:47
Bingöl`de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın