KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Vali güvençer, van için kampanya düzenleyen okulu ziyaret etti

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Van için 'Her Evden Bir Battaniye' projesini yürüten Ekinyolu İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Vali güvençer, van için kampanya düzenleyen okulu ziyaret etti
23 KASIM 2011 ÇARŞAMBA 22:43
0
4073
0
AA aa

Vali Güvençer beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, İl Defterdarı ihsan MİNTAŞ ve İl Afet Müdürü Mehmet Emin Boğatekin ile birlikte iMKB Ekinyolu İlköğretim Okulu'na ziyaret gerçekleştirdi. Vali Güvençer, kulüp üyeleriyle bir araya gelerek, öğrencilerin proje hakkındaki düşüncelerini dinledi ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Okul öğrencilerinin ve velilerinin Van'daki depremzedelere bir kamyonet giyim eşyası halı, battaniye ve katalitik soba gönderdikleri için Okul Müdürü Ümit Kaygalak'a, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Vali Güvençer, teknoloji ve tasarım dersi "Düzen Kuşağı Çalışmaları Sergisi"ni gezdikten sonra, öğrencilere kitap hediye etti.

Okul Müdürü Ümit Kaygalak İMKB Ekinyolu ilköğretim Okulu olarak, Öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek, öğrencilere toplumsallaşma olgusunu yerleştirmek ve soğuk kış şartlarını dikkate alarak çadırda yaşayan depremzedelerin ısınma ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamak için "Her evden bir battaniye" projesi geliştirdiklerini ifade etti.

Kaygalak, " Siz ısının bizde ısınalım" Bir battaniye de bizden olsun" sloganıyla; Yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirme, öğrencilere empati duygusunu oluşturma, toplumsal sorunlarla ilgili farkındalık kazandırma, toplumsal sorumluluk bilincini geliştirme, etkin ve duyarlı vatandaş yetiştirme ve öğrenciler arası işbirliği için hareket etme becerisi kazandırmayı amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın