KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Vali güvençer'den iade-i ziyaret

Vali Mustafa Hakan Güvençer, yeni kurulan ve merkezi Bingöl’de olan Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu’na iade-i ziyarette bulundu.

Vali güvençer`den iade-i ziyaret
09 NİSAN 2013 SALI 08:01
0
1802
0
AA aa

Federasyon binasında gerçekleşen ziyarette Vali Güvençer'i Federasyon Başkanı Ziya Sözen, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda köy korucusu tarafından karşılandı.

Vali Güvençer, ziyarette yaptığı açıklamada, yeni kurulan federasyonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Güvençer: “Çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum. Köy korucularımızın çok zor şartlarda görev yaptıklarını ve fedakârca davrandıklarını biliyoruz. Bu fedakârlıklarının karşılığı olarak bizler de her zaman kendilerinin yanında olacağız. Valiliğimiz ve bağlı birimlerimiz olarak korucularımızın çözebileceğimiz her türlü sorununu çözme gayretinde olacağız. Görev yerleri ve çalışma koşullarıyla ilgili bir takım iyileştirmeler yaptık, bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde kendilerine yardımcı olacağız. Federasyona, korucuların sorunlarını ilgili mercilere ulaştırma anlamında çok büyük sorumluluklar düştüğüne inanıyorum. Federasyonumuzun yöneticilerinin bu işin üstesinden geleceklerine dair olan inancım tamdır” dedi.

Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Sözen, federasyonlarına ilk ziyaret yapan kişinin Vali Güvençer olduğunu ve bundan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

“Sayın Valimizin her daim yanımızda olmasından çok büyük bir güç alıyoruz” diyen Sözen: “Korucularımızın var olan ve yerelde çözülebilecek sorunları vardır. Bu sorunlarımızı Sayın Valimize ve diğer yetkililerimize aktarıyoruz. Bütün yetkililerimizin korucularımızın var olan sorunlarını çözme gayretinde olacaklarına olan inancımız tamdır. Zaten Sayın Valimiz her ortamda bize desteklerini sunarak gösteriyor. Federasyonumuz Korucularımızın, Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin sorunlarını çözmek için elinden gelen çaba ve gayreti sarf edecektir. Tekrar Sayın Valimizin bu anlamlı ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Vali Güvençer, bir süre korucularla sohbet ettikten sonra federasyon binasından ayrıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın