KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Vali, halk gününe ihd'yi davet edildi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, halkı çok sıcak karşıladığı için Halk Günü'ne bu defa vatandaşlar fazla ilgi göstermedi. Toplantıya İnsan Hakları Derneği (İHD) Bingöl Şube Başkanı Nihat Aksoy, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun daveti üzerine gözlemci olarak katıldı.

Vali, halk gününe ihd`yi davet edildi
17 HAZİRAN 2010 PERŞEMBE 09:02
0
2002
0
AA aa
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Halk Günü'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.  Halk Günü Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu'nda bu gün sabah saatlerinde yapılan toplantıya, vatandaşların fazla ilgi göstermediği gözlendi. Vali Balkanlıoğlu başkanlığındaki toplantıya İl Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Selahattin Bulut ve Vakıf Müdür Vekili Yunus Bulmuş ve gözlemci olarak İHD Bingöl Şube Başkanı Nihat Aksoy katıldı.

Vali Balkanlıoğlu, salonda bulunan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi. Halk Gününde Vali Balkanlıoğlu, tarafından yüz yüze görüşmelerde çok sayıda vatandaşla görüşüldü. Balkanlıoğlu'na İl Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Selahattin Bulut ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yunus Bulmuş da eşlik etti. Vali Balkanlıoğlu'nun söylediklerini not alan Bulmuş ve Bulut da vatandaşlarla yakından ilgilendi. Balkanlıoğlu, sorunların çözümü konusunda gerekli talimatlar verdi.

İHD BAŞKANINI VALİ DAVETİYLE TOPLANTIDAYDI
Gözlemci olarak katıldığı halk toplantısında acı bir tabloya şahit olduğunu belirten İHD Bingöl Şube Başkanı Nihat Aksoy, önemsendiklerini hissettiklerini ve bu tür toplantılara yabancı olduklarını söyledi. Sorunlarını anlatmaya gelen vatandaşların genellikle nakit para talebinde bulunduğunu belirten Aksoy, sadece bir kişinin köylerine yol talebinde bulunduğuna şahit olduğunu ifade etti. Aksoy, “ Daha önce valilik tarafından bu toplantıya gözlemci olarak davet edildik. Fakat geçen hafta katılamadık. Toplantıda acı bir tabloya şahit oldum. İnsanlar devlete bağımlı hale getirilmiş. Hiç kimse iş talebinde bulunmadı. Gelenlerin çoğu bayandı. Bundan sonraki toplantılarda davet edildiğimizde katılabiliriz”dedi.

 

Bingöl Online Haber Servisi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın