KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2025 Çarşamba
°C

Vali mantı: en pahalı sermaye güvendir

Bingöl protokolü, mirzan mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. halk buluşması toplantısında konuşan vali mantı; insanlar, sadece ve sadece sevgiyle ayakta kalır ve yaşarlar. dünyanın en pahalı sermayesi güvendir. güven h

Vali mantı: en pahalı sermaye güvendir
08 ARALIK 2017 CUMA 21:49
0
2822
0
AA aa

Valilik ve Belediye tarafından düzenlenen mahalle buluşmaları toplantısı, Mirzan Mahallesi'nde devam etti. Mirzan Camisinde düzenlenen toplantıya, Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kurum müdürleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Birlik ve beraberliği ülke içi ve dışında sağlanması halinde hiçbir işgale maruz kalınmayacağını vurgulayan Vali Ali Mantı; " Eğer biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, kaynaşmamızı ve dayanışmamızı kucaklayıcı bir şekilde yaparsak, ne içeride, ne de dışarıda bu ülkeye zarar verebilecek, ülkeyi sıkıntıya düşürebilecek bir güç bu fırsatı bulamayacaktır. Onun için birbirimizi iyi tanımamız lazım. Onun için birbirimizi iyi tanımamız lazım. Birbirimizi sevmek zorundayız, çünkü hepimiz insanız. İnsanlar, sadece ve sadece sevgiyle ayakta kalır ve yaşarlar. Dünyanın en pahalı sermayesi güvendir. Güven her türlü hastalıkların da ilacıdır” dedi.

“MAHALLEDEKİ SORUNLARI GİDERDİK VE DEVAM EDECEĞİZ”

Mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlediklerini belirten Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise; " Mahalle buluşmaları kapsamında bugün Mirzan Mahallesi'ndeyiz. Belirli zaman dilimlerinde düzenlediğimiz toplantılarla mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hem sorunları dinliyoruz hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kentimizin güzel mahallelerinden birisi olan Mirzan Mahalle'mize altyapı ve üstyapı dahil olmak üzere birçok yatırım yaptık. İmarda yol geçen ancak yol vasfı olmayan yerleri kilitli parke taşları ile döşedik ve yeni yollar açtık. Mahallede açık halde bulunan ve çevreye kötü kokular yayan dereyi kapattık. Mahallede gördüğümüz birçok sorunu giderdik, bundan sonra da gidermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinlerini de dinleyen Vali Mantı ve Başkan Bakarazi, dile getirilen sorun ve talepleri not aldı.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2025
16:43
Bingöl`de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Bingöl'de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Günlük denetimler kapsamında birçok esnada uyarılar yapıldı, yasal tebligatlar gerçekleştirildi. İkinci denetimde halen işgali devam ettiren esnaf ve kişilere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.
24.06.2025
16:16
Bingöl`de işçi eylemi!
Bingöl'de işçi eylemi! 'Emeğimizin hakkını istiyoruz'
Anacur: 'HAK-İŞ'li emekçiler olarak bizler emeğimizin hakkını istiyoruz. Türkiye büyürken, emeğin payı küçülmesin diyoruz. Gelir adaletinin sağlanmasını ve toplu sözleşmenin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz.'
24.06.2025
15:55
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan araç ve şahıs üzerinde yapılan aramada metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.
24.06.2025
15:45
Türk-İş meydanları işaret etti
Türk-İş meydanları işaret etti
Hükümetin teklifini reddettiklerini açıklayıp, 'Geçinemiyoruz, susmuyoruz, geri adım atmıyoruz. Emekten gelen gücümüzü kullanır, Gereğini Yaparız! Bugün buradayız, yarın alanlarda olacağız' diyen Altunbay, eylem takvimini de açıkladı!
24.06.2025
13:40
Bingöl`de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak köyünde yıllardır yaşanan su sorunu, kurulan güneş enerjisi sistemi sayesinde çözüme kavuştu.
23.06.2025
21:46
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın