KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

Vali mantı, ilçeleri ziyaret etti

Bingöl valisi ali mantı, adaklı, yayladere ve kiğı ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vali mantı, ilçeleri ziyaret etti
14 EYLÜL 2017 PERŞEMBE 01:25
0
2216
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı ve beraberindeki 8. Kolordu komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Adaklı, Yayladere ve Kiğı ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Mantı ve 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ile beraber Adaklı, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde aralarında Kaymakamlıklar, Askeri Birlikler, Belediyeler, kurumlar ve esnaflarında olduğu bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Vali Mantı'ya 8. Kolordu komutanı Korgeneral Osman Erbaş, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay ve İl Jandarma Komutan Vekili Mevlüt Dirim eşlik etti.

Ziyaretleri ardından açıklamalarda bulunan Vali Mantı, Adaklı, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde aralarında Kaymakamlıklar, Askeri Birlikler, Belediyeler, kurumlar ve esnaflarında olduğu bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mantı, “Bugün başta Kiğı ilçemiz olmak üzere Yayladere ve Adaklı ilçelerimizi ziyaret ettik. Şimdi Kiğı ilçesindeyiz komutanlarımızla beraber Kaymakamlık, Adliye ve belediyemizi ve esnafımızı ziyaret ettik. Son derece güzel, huzurlu inşallah bu huzurumuz böyle devam eder. Vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Vatandaşlarımızın da moralleri gayet yerinde. Kiğı güzel şirin bir ilçemiz inşallah bu huzur ve güzelliklerimiz sonuna kadar devam eder. Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Kiğı halkımıza, yetkililerimize, Kaymakamımıza, belediye başkanımıza herkese teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2025
02:42
Bingöl`de taksi ücretlerine zam!
Bingöl'de taksi ücretlerine zam!
Bingöl'de taksiciler yeni zam tarifesini duyurdu. Bugün itibariyle geçerli olacak tarifeyle nereden nereye kaç liraya gidilecek? İşte yeni tarifenin detayları…
16.07.2025
02:41
Bingöl`de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bingöl'de çeşitli programlar düzenlendi. 15 Temmuz demokrasi zaferinin 9'uncu yıl dönümünde şehitlikler ziyaret edilip dua edildi, akşam ise yürüyüş yapılıp demokrasi meydanında çeşitli etkinlikler icra edildi.
16.07.2025
02:38
Gazeteciler direnişin hafızasına tanıklık etti
Gazeteciler direnişin hafızasına tanıklık etti
Türkiye'nin 81 ilinden 81 gazeteci ile 41 ülkeden davet edilen 119 yabancı basın mensubu İletişim Başkanlığı organizasyonunda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret etti. Sergilenen materyaller aracılığıyla o gece yaşananları yeniden hissettiklerini belirten Hakim Bayraktar; 'Bu müze, milletimizin iradesine sahip çıktığı, destansı bir direnişin hafızasıdır' dedi.
16.07.2025
02:37
Bingöl`de batarya bomba gibi patladı! İşletmeci yaralandı
Bingöl'de batarya bomba gibi patladı! İşletmeci yaralandı
Bingöl'de arızalı telefon bataryası değiştirildiği esnada patlayarak alev aldı. Tamir yapan telefoncu yaralanırken o anlar kameralara yansıdı.
16.07.2025
02:35
Bingöl dahil 64 ilde FETÖ operasyonu! 306 şüpheli yakalandı
Bingöl dahil 64 ilde FETÖ operasyonu! 306 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 günde Bingöl dahil 64 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 306 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.07.2025
22:25
Serdest Burkay, Vakıfbank`tan İstifa Etti
Serdest Burkay, Vakıfbank'tan İstifa Etti
VakıfBank'ta önemli görevlerde bulunan ve son olarak Ankara Ticari Müdürü olarak görev yapan Serdest (Sabır) Burkay, görevinden istifa etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın