KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Vali mantı'dan kızılay mesajı

Bingöl valisi ali mantı, kızılay haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. vali mantı kızılay'ın 149 yıldır en güçlü yardım teşkilatlarından biri olduğunu yayımladığı mesajda anımsattı.

Vali mantı`dan kızılay mesajı
02 KASIM 2017 PERŞEMBE 00:58
0
3021
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı, Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Tüm dünyaya yardım eli uzatan en güçlü kuruluşlardan birinin Kızılay olduğuna dikkat çeken Vali Mantı; “Dünyanın dört tarafındaki muhtaç insanlara karşılık beklemeksizin bereket yüklü yardım elini uzatan ve dünyanın en köklü, en güçlü yardım teşkilatlarından biri olan Kızılay kurumumuz ile ne kadar gurur duysak azdır. Kızılay, bir istikrar abidesi olarak, 149 yıldır aynı ilkeler ve aynı duygularla muhtacın rengine, dinine, diline, mezhebine ve meşrebine bakmaksızın yardım elini uzatmaktadır. Bizim için bir numune-i timsal olan Kızılay, milletimizin paylaşma ve dayanışma duygularını arkasına alarak savaşta, doğal afetlerde ve diğer koşullarda zorluk yaşayan insanların yanında olmaya devam etmektedir” diye belirtti.

Kızılay'ın savaş mağdurlarına insanı yaşam oluşturduğunu belirten Vali Mantı; “En yakın örnek olarak, komşumuz Suriye'den ülkemize sığınan milyonlarca kardeşimize bütün imkanlarını seferber etmiş, insani yaşam alanları oluşturmuştur. Bu olay, milletimizin engin misafirperverlik ve infak kültürünün yansımasıdır. Dün muhtaç olana yüreğimizi açtık, bugün açıyoruz, İnşallah yarınlarda da açmaya devam edeceğiz. İnsanı merkeze alarak her imkânı onun için seferber eden düşünce dünyamızın sosyal alana ait en değerli ve kadim organizasyonu olan Kızılay, aynı şekilde aş ocakları ile yoksul ve muhtaç vatandaşlarımıza devamlı hizmet sunmaktadır. Bin yıllara dayanan sahip çıkma ve paylaşma, zorda kalana el uzatma duygumuzu en güzel şekilde temsil eden Kızılay'ımızın her kademedeki emektarlarını tebrik eder, halkımızın Kızılay Haftasını kutlarım” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın