KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2026 Pazar
°C

Vali, sektörel sorunları ve talepleri dinledi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek farklı iş kollarına ait işletmelerin üretim süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, sektörel sorunları ve talepleri dinledi.

Vali, sektörel sorunları ve talepleri dinledi
24 OCAK 2020 CUMA 16:58
3
1933
1
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci başkanlığında ‘Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı' yapıldı.

Bingöl Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen Müteşebbis Heyeti Toplantısında şu gündem maddeleri görüşüldü:

“1- Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ve yükümlülüklerini yerine getirmiş olan iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı almış firmaların tapu talebi;

2- Yeni yatırım yapmak isteyen firmaların tahsis taleplerinin görüşülmesi;

3-2019 yılı değerlendirme görüşmeleri ve Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan atık su arıtma tesisi ile ilgili değerlendirmeler;

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı, firma yetkililerinin talep ve sorunlarını dile getirmesi ile sona erdi.”

Programa Vali Ekinci'nin yanı sıra, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, Bingöl İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Enes Üçgül, Bingöl Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurullah Çiftçi, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Müteşebbis Heyeti Üyeleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrasında Vali Ekinci, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek farklı iş kollarına ait işletmelerin üretim süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı; sektörel sorunları ve talepleri dinledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54803)
25 Ocak 2020 Cumartesi 12:57
Organize sanayideki girişimcilrerimizi tebrik ediyorum.yanlız şehir merkezindeki ,Bim,A101,Şok her binanın altına şube açmış bütün esnaf mağdur kiralarını ödüye bilecek durumda
28.02.2026
03:10
'28 Şubat'la tam hesaplaşma sağlanmalı'
28 Şubat'ın 29. yılında açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, askeri unsurların yargı önünde hesap verdiğini ancak sürecin sivil ve bürokratik ayağının bütünüyle ortaya çıkarılamadığını kaydetti.
28.02.2026
03:09
Solhan SYDV`den Ramazan`da Hassasiyet Vurgusu
Solhan SYDV'den Ramazan'da Hassasiyet Vurgusu
Yardımların doğru ve adil şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan SYDV Müdürü Dumlu, kurumun, Ramazan boyunca gıda, nakdi yardım ve diğer sosyal destek programlarını belirlenen kriterler çerçevesinde sürdürdüğünün altını çizdi.
28.02.2026
03:09
Ortaçanak`ta Zorlu Kurtarma
Ortaçanak'ta Zorlu Kurtarma
Yoğun kar ve tipiye rağmen göğüs ağrısı ve solunum sıkıntısı yaşayan hasta, UMKE ve 112 ekiplerince paletli ambulansla alınarak Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
28.02.2026
03:07
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek Meclis'in, sundukları yasanın değerlendirilmesini beklediklerini ifade etti.
28.02.2026
03:06
Bingöl`de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan 1 haftalık çalışmalarda, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 10 şahıs yakalandı.
28.02.2026
03:04
Bingöl`de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kızıl tilki yiyecek bulmak için ilçe merkezine indi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın