KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Vali sorunu çözdü, teşekkür gecikmedi

Oğuldere köyünde ikamet eden Heser Bakır, Sancak, Kiğı ilçesi ve Karer köy yolu üzerindeki tehlikeyi Vali Ekinci'ye iletmesinin ardından sorun çözüldü. Bakır: 'Sayın Valimiz, bu konunun hassasiyetine inerek hemen talimat verip ciddi tehlike oluşturan güzergahı iki üç gün içinde ehemmiyetli hale getirdi. Kendisine teşekkür ederiz.'

Vali sorunu çözdü, teşekkür gecikmedi
25 KASIM 2019 PAZARTESİ 17:08
16
5618
4
AA aa

Gazetemizde geçtiğimiz hafta “Vali Ekinci'ye yolun kontrolü için seslendi” başlığıyla yayınlanan haberin ardından, söz konusu güzergahta Vali Kadir Ekinci'nin talimatıyla çalışma başlatılmıştı.

Oğuldere köyünde ikamet eden Heser Bakır, Sancak, Kiğı ilçesi ve Karer köy yolu üzerinde Karataş Mevkisinde bulunan bir taş ocağı firmasının kontrolsüz çalıştığını ve yolda şarampol oluştuğunu iddia etmiş ve sorunun çözümü için Vali Ekinci'ye çağrıda bulunmuştu.

Çağrının ardından ilgili birimlere talimat verdiği öğrenilen Vali Ekinci, güzergahta çalışma başlatarak sorunu çözdü.

Vali Ekinci'ye teşekkür eden Oğuldere köyü sakinlerinden Heser Bakır; “Bir hafta önce Sancak Bingöl arasındaki taş ocağı firmanın düzensiz çalışması sonucunda Karataş mevkide şarampollerin oluşması neden olmuş ve yaklaşan kış şartlarına girmesiyle ciddi tehlike oluşturuyordu. Bu olumsuz tehlikeyi Bingöl Online Gazetesi'ne taşıyarak, Sayın Bingöl Valimizin bu konuya el atması talep etmiştik. Sayın Valimiz bu konunun hassasiyetine inerek, hemen talimat verip tehlike oluşturan güzergahı iki üç gün içinde ciddi bir çalışma sonucunda emniyetli hale getirmesi bu güzergahı kullanana yöre halkını taktirine şayan olmuştur.  Başta Sayın Valime taktir ve şükranlarımı sunar ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi bildiririm. İyi ki varsınız Sayın Valim, Allah bin kere razı razı olsun” diyerek, Vali Ekinci'ye teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53073)
27 Kasım 2019 Çarşamba 10:02
inancınız olsun, bu toplum çok büyük şeyler beklemiyor devletten, sadece KÜÇÜK bir dokunuş, bir merhamet bekler. Teşekkürler Sn. Valim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53069)
27 Kasım 2019 Çarşamba 07:46
Duyarlılığından ötürü Vali beyi kutluyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53032)
26 Kasım 2019 Salı 00:42
helal olsun sn valiye
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53026)
25 Kasım 2019 Pazartesi 21:47
Siyasiler bıraksa emin olun bu vali güzel şeyler yapar. Gözlerinde negatiflik göremiyorum
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın