KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Vali Usta: Basın Kamu İçin Önemli Bir Köprü

Basın mensuplarının zor şartlar altında fedakârca görev yaptığını ifade eden Vali Usta, 'Basın kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olmak çalışmalarımıza güç katacaktır' dedi.

Vali Usta: Basın Kamu İçin Önemli Bir Köprü
19 ARALIK 2025 CUMA 02:36
0
905
0
AA aa

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Kâmil Can Kılıç ile Bingöl temsilcisi ve Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bilici, Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta'yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, kent genelinde yürütülen habercilik faaliyetleri, bölgesel yayıncılık çalışmaları ve gündemdeki gelişmeler ele alındı. Kılıç ve Bilici, ajansın Bingöl'de yürüttüğü haber süreçleri, saha faaliyetleri, teknik altyapı ve ekip çalışmaları hakkında Vali Usta'ya bilgi sundu.

Vali Usta, basının kamusal bilgilendirme görevine dikkat çekerek, gazeteciliğin toplumun doğru ve güvenilir bilgi edinmesindeki kritik rolünü vurguladı.

Kentte yürütülen kamu çalışmalarının doğru aktarılması, kamuoyu bilgilendirmesi ve basın–kamu iş birliği konularına değinen Usta, ziyaret nedeniyle Kılıç ve Bilici'ye teşekkür etti.

Basın mensuplarının zor şartlar altında fedakârca görev yaptığını ifade eden Vali Usta, “Kentimizin gelişimine katkı sunan her türlü çalışmaların kamuoyuna objektif ve hızlı bir şekilde yansıtılması bizim için önemlidir. Basın kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olmak çalışmalarımıza güç katacaktır.” dedi.

Kılıç ve Bilici ise Vali Usta'ya misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek, Bingöl'ün gündeminin daha güçlü şekilde kamuoyuna yansıtılması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın