KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Vali Usta: 'İnsanımız her türlü hizmetin en iyisine layık'

Bingöl'de İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol çalışmalarını inceleyen Vali Ahmet Hamdi Usta; 'Çevirme, Sarısaman, Yazkonağı, Yolaçtı ve Sağgöze köyleri grup yolunda yapılan karayolları standardında yapılan 25 kilometrelik asfaltlama çalışmalarını yerinde gördüm. Harika bir hizmet. İnsanımız her türlü hizmetin en iyisine layık'

Vali Usta:
30 EYLÜL 2023 CUMARTESİ 22:13
6
3253
3
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Özel İdaresi tarafından Genç ilçesinde bağlı köylerde yapılan yol çalışmalarını inceledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül'den bilgi alan Vali Usta, yolların karayolları standardında yapıldığını belirtti. Vali Usta, “Çevirme, Sarısaman, Yazkonağı, Yolaçtı ve Sağgöze köyleri grup yolunda yapılan karayolları standardında yapılan 25 kilometrelik asfaltlama çalışmalarını yerinde gördüm. Harika bir hizmet. İnsanımız her türlü hizmetin en iyisine layık. Devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı Yardımcımıza, vekillerimize, Özel İdaremize ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yürütülen çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ise ''Valimiz Ahmet Hamdi Usta ile beraber Yazkonağı - Sağgöze bölgemizi ziyaret edip, yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Coğrafya zordu ama yürütülen çalışmalarla artık bölgemizin çehresi değişecek” şeklinde konuştu.

“Kaliteli yol ve konforlu ulaşım bu bölgede en önemli ihtiyaçtı”

Yol incelemelerinin ardından bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri dinleyen Vali Usta; “Genç Yazkonağı arasındaki asfaltlama çalışmaları incelememde Çevirme, Sarısaman, Yazkonağı, Yolaçtı ve Sağgöze köylüleriyle bir araya geldim. Kaliteli yol ve konforlu ulaşım bu bölgede en önemli ihtiyaçtı. Hizmete kavuşmanın, vali ve devlet görevlilerini aralarında görmenin mutluluğu görülmeye değerdi. Bu arada harika bir ev sahipliği yaptılar. Teşekkür ederim'' dedi. İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104197)
02 Ekim 2023 Pazartesi 12:11
Beyaztoprak köyü yolu ilk 2 km hem çok dar hem zemini çok kötü. Enes üçgül müdürüm oraya da bir el atarsanız minnettar oluruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104189)
02 Ekim 2023 Pazartesi 09:38
Genç İlçesi Soğukpınar köy yolu da çok kötü durumda. Sayın valimizden rica ediyoruz bu yolla ilgilenirse çok memnun oluruz. Saygılar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104185)
01 Ekim 2023 Pazar 15:18
Hayırlı olsun. Sayın Valimize ve ilgili tüm merciler arz ederek.
Solhan İlçesi, Yiğitharman Küyünün yolu çal çukur. Yiğitharman Köyü yolunun da bu yol gibi güzel asfaltlanmasını istiyoruz.
İlgilenirseniz memnuniyet duyarız.
Şimdiden teşekkürler.
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın