KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Vali Usta ve eşi, şehit korucu Alan'ı mezarı başında andı

Şehidin annesi, Bingöl Valisini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, her müşküllerinde kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti.

Vali Usta ve eşi, şehit korucu Alan`ı mezarı başında andı
30 TEMMUZ 2024 SALI 11:56
4
3433
0
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, eşi Şerife Şengül Usta hanımefendi ile birlikte 28 Temmuz 2011 tarihinde şehit olan Korucu Başı Hacı Alan'ın Karlıova Taşlıçay köyünde ikamet eden ailesini şehadet yıl dönümünde ziyaret etti.

İlk olarak Taşlıçay köyü mezarlığında kabir ziyareti yapan Vali Usta, şehit Hacı Alan'ı ebedi mekânında ziyaret ederek dua etti.

2016 yılında Yiğitler köyüne yapılan saldırıda şehit düşen ve aynı mezarlıkta bulunan medfun korucular İdris Demir ve Tarık Aydemir'in mezarlarını da ziyaret ederek onlara dua eden Vali Usta, rahmet dileyip minnet duygularını paylaştı.

Vali Usta ve eşi, daha sonra Şehit Hacı Alan'ın Karlıova Taşlıçay köyünde ikamet eden annesini ziyaret ettiler.

“ŞEHİTLERİMİZ, TÜRK MİLLETİNİN ONURU, ŞEREFİ VE GURURUDUR”

Ziyarette şehit annesi ile bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Usta, aileye başsağlığı dileklerini ileterek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Devletin, vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbeti içmiş şehitlerin emanetlerine sahip çıktığını belirten Usta: “Şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz. Tüm şehitlerimizden Allah razı olsun. Ülkenin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine kast eden terör odakları, amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Şehitlerimiz, Türk milletinin onuru, şerefi ve gururudur” dedi.

Şehidin annesi ise Bingöl Valisini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, her müşküllerinde kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti.

Ziyarette Vali Usta'ya Karlıova Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ve BİŞHAK Başkanı Vahap Baysal eşlik etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.06.2026
10:57
Bingöl`de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 28,2 Arttı
Bingöl'de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 28,2 Arttı
TCMB verilerine göre konut fiyatları mayıs ayında Türkiye genelinde yüzde 24,5 artarken, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli, Van, Bitlis, Hakkâri, Muş'u kapsayan bölgede yıllık artış yüzde 28,2 ile ülke ortalamasının üzerine çıktı.
17.06.2026
10:10
Bingöl Aşağıçarşı için 110 Milyon TL`lik ödenek
Bingöl Aşağıçarşı için 110 Milyon TL'lik ödenek
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bingöl'e tahsis edilen yaklaşık 110 milyon TL'lik ödenekle, Aşağı Çarşı bölgesinde kapsamlı spor altyapı yatırımları hayata geçirilecek. Proje kapsamında sahalar yenilenecek, tribün ve yeni tesisler inşa edilecek.
17.06.2026
09:54
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası`ndan Yerel Esnafa Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Yerel Esnafa Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulunarak, yerel esnafın güçlenmesinin Bingöl'ün ekonomik ve sosyal yapısına doğrudan katkı sağlayacağını söyledi.
17.06.2026
09:08
Kararname çıktı! Bingöl`de 5 kaymakam değişti
Kararname çıktı! Bingöl'de 5 kaymakam değişti
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi Resmî Gazete'de yayımlandı. Bingöl'ün 5 ilçesinin kaymakamının değiştiği kararnamede, Bingöl Vali Yardımcılığına yeni bir isim daha atanırken, Yayladere Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı vali yardımcılığına yükseldi.
16.06.2026
15:31
Sarım Çayı`nda kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor!
Sarım Çayı'nda kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor!
Bingöl'ün Genç ilçesinde Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki Vedat Karabulut'u arama çalışmaları sürerken, talihsiz gencin suya kapıldığı anlara ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
16.06.2026
14:23
Bingöl`de Restoranın Çatısında Yangın Paniği
Bingöl'de Restoranın Çatısında Yangın Paniği
Bingöl merkez Saray Mahallesi'nde bir işletmenin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı. Yangının baca içerisindeki kurumların tutuşmasından kaynaklandığı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın