KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Vali Usta ve eşi, şehit korucu Alan'ı mezarı başında andı

Şehidin annesi, Bingöl Valisini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, her müşküllerinde kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti.

Vali Usta ve eşi, şehit korucu Alan`ı mezarı başında andı
30 TEMMUZ 2024 SALI 11:56
4
3219
0
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, eşi Şerife Şengül Usta hanımefendi ile birlikte 28 Temmuz 2011 tarihinde şehit olan Korucu Başı Hacı Alan'ın Karlıova Taşlıçay köyünde ikamet eden ailesini şehadet yıl dönümünde ziyaret etti.

İlk olarak Taşlıçay köyü mezarlığında kabir ziyareti yapan Vali Usta, şehit Hacı Alan'ı ebedi mekânında ziyaret ederek dua etti.

2016 yılında Yiğitler köyüne yapılan saldırıda şehit düşen ve aynı mezarlıkta bulunan medfun korucular İdris Demir ve Tarık Aydemir'in mezarlarını da ziyaret ederek onlara dua eden Vali Usta, rahmet dileyip minnet duygularını paylaştı.

Vali Usta ve eşi, daha sonra Şehit Hacı Alan'ın Karlıova Taşlıçay köyünde ikamet eden annesini ziyaret ettiler.

“ŞEHİTLERİMİZ, TÜRK MİLLETİNİN ONURU, ŞEREFİ VE GURURUDUR”

Ziyarette şehit annesi ile bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Usta, aileye başsağlığı dileklerini ileterek, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Devletin, vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbeti içmiş şehitlerin emanetlerine sahip çıktığını belirten Usta: “Şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz. Tüm şehitlerimizden Allah razı olsun. Ülkenin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine kast eden terör odakları, amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Şehitlerimiz, Türk milletinin onuru, şerefi ve gururudur” dedi.

Şehidin annesi ise Bingöl Valisini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, her müşküllerinde kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti.

Ziyarette Vali Usta'ya Karlıova Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ve BİŞHAK Başkanı Vahap Baysal eşlik etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
10.04.2026
20:50
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl'ün doğusunda kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. 1600 metre üzerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, sel, buzlanma ve çığ riskine karşı uyarı yapıldı.
10.04.2026
19:42
Genç`e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç'e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç ilçesinde yapılması planlanan 750 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu projesinin ihalesi 11 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilecek. Projenin ilçenin spor altyapısını güçlendirmesi bekleniyor.
10.04.2026
19:02
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
AK Parti grubunun Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda hazırladığı 41 maddelik tütün düzenlemesi Meclis'e sunuluyor. Taslağa göre sigara yalnızca belirlenen alanlarda içilebilecek, yeme-içme hizmeti sunulan açık alanlarda kullanım yasaklanacak. 2040 yılı itibarıyla tütün ürünlerinin satış ve tüketiminin tamamen sona erdirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın