KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Vali ve emniyet müdürünün proğramımıza katılmaması bizleri üzdü

Bahçeli Gençlik Spor Kulübü tarafından düzenlenen geceye davet edilmelerine rağmen Vali, Emniyet Müdürü ve siyasi parti temsilcilerinin katılmaması kulüp yöneticileri üzdü.

Vali ve emniyet müdürünün proğramımıza katılmaması bizleri üzdü
07 OCAK 2009 ÇARŞAMBA 11:27
0
1427
0
AA aa
Önceki gün Havuzbaşı Kapalı Düğün Salonu'nda “Gençlerin spora kazandırılması ve kulübe gelir” amacıyla organize edilen geceye davet edilmelerine rağmen hiçbir yetkili katılmadı.
Saat 18.00 başlaması gereken etkinlik Vali İrfan Balkanlıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik ile siyasi parti temsilcileri iştiraki beklendi.Yaklaşık bir saate kadar beklenilmesine rağmen beklenen misafirler gelmeyince proğrama geçildi. İlk olarak  B Gençler liginde şampiyon olan Bahçeli Gençlik spor futbolcuları ve teknik heyet tanıtıldı. Daha sonra takıma büyük destekte bulunan işadamı Ahmet Bukan davet edildi. Bu yıl ilk defa turnuvaya katılan bu takım oyuncu ve yönetiminin kısa bir süre zarfında büyük bir başarı yakaladığına dikkat çeken Bukan, spora ve gençliğe destek vermenin herkesin üzerine düşen bir görev olduğunu söyledi. İşadamı Bukan'dan sonra söz alan takım kaptanı Gıyas Metin amaçlarının gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Metin”Bütün çalışmalarımız, bütün uğraşlarımız, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu sevdirmektir. Gençlerimizi sosyal ve kültürel faaliyetlerde yalnız bırakmamak gereklidir. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapmamız lazım” şeklinde konuştu. Son olarak söz alan Kulüp Başkanı Ayhan Börü ise, ilk defa bir turnuvaya katılmalarına rağmen takımlarının şampiyon olduğunu vurgulayarak; “Daha ileriye gitmemiz için maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız vardır. Bu konuda destek bekliyoruz” şeklinde takıma destek istedi.
“Emniyet Müdürlüğü'nden 5 futbol topu ve 15 eşofman takımı”
İl Emniyet Müdürlüğü adına proğrama katılan KOM Şube Müdürü Zafer Ercan, gençlerin kötü alışkanlıklardan, özellikle uyuşturucu maddelerden uzak tutulmasına yönelik çalışma içinde olduklarını belirtti. Bu amaçla başlattıkları proğram çerçevesinde gençleri spora yönlendirmeye çalıştıklarını vurgulayan Ercan, takıma 5 futbol topu ve 15 takım eşofman hediye ettiklerini söyledi.
Canlı müzik eşliğinde çiğ köfte ikramında bulunuldu
Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan yaklaşık 100 davetliye çiğköfte ve meyve ikramında bulunuldu.  Canlı müzik eşliğinde halaylar çekip eğlenen davetliler gecenin keyfini çıkardı. Proğram saat  22.00 sıralarında sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.02.2026
03:36
Bingöl Şehir Stadyumu`nda İhale Takvimi Netleşti
Bingöl Şehir Stadyumu'nda İhale Takvimi Netleşti
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Şehir Stadyumu projesinde zemin etüdü ve proje ihalelerinin mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.
27.02.2026
03:35
Bingöl`ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Bingöl'ün Sağlık Kadrosuna 33 Yeni Hekim Atanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 127. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık kuruluşlarına toplam 33 hekim atanacak.
27.02.2026
03:34
B.Ü.`de
B.Ü.'de 'Üretim Yılı' Kapsamında Doğal ve İnovatif Ürün Sunumu
Bingöl Üniversitesi'nde 2026 yılının 'Üretim Yılı' ilan edilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde geliştirilen doğal ve yenilikçi ürünler, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e tanıtıldı. Çelik, bu tür yenilikçi ve yüksek katma değerli projelerin üniversitenin Ar-Ge kapasitesini güçlendirdiğini dile getirdi.
27.02.2026
03:33
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
Üniversitelerde Öğrenci Affı Düzenlemesi Yolda
AK Parti Meclis Grubu'nun hazırladığı kanun teklifiyle, 1 Temmuz 2022'den sonra üniversite ile ilişiği kesilen öğrencilerin yeniden eğitime dönmesinin önü açılıyor. Kimleri kapsayacak? İşte detaylar…
27.02.2026
03:32
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat Sanayine 100 Milyar TL Destek Paketi
İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ ve büyük işletmelere yönelik 100 milyar TL büyüklüğündeki finansman ve istihdamı koruma programı başlatıldı. Program kapsamında başvurular 2 Mart 2026 itibarıyla çevrim içi alınacak.
27.02.2026
03:31
Bingöl`de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Bingöl'de 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Bingöl'de 5 ilçede tüm okullarda, il merkezinde ise taşımalı eğitimde 1 gün süreyle eğitime ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın