KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2026 Pazar
°C

Vali'den çevre duyarlılığına vurgu

Vali İrfan Balkanlıoğlu, yapılacak her türlü planlamada çevrenin korunmasını göz önüne alınması gerektiğine dikkat çekti.

Vali`den çevre duyarlılığına vurgu
15 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE 08:48
0
1720
0
AA aa
Bingöl, Malatya, Elazığ ve Tunceli illerini kapsayan Çevre düzeni toplantısı dün saat 14.00'da Valilik toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Vali İrfan Balkanlıoğlu, Çevre ve Orman Bakanlığı Planlama Daire Başkanı Erdal Kayapınar, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Balkanlıoğlu, Çevre Orman Bakanlığı'nın çevre planı ile ilgili yaptığı çalışmaları kurumlara yüklemeden yapmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, yapılacak olan çalışmalarda bütün maddi giderleri Çevre Orman Bakanlığı bütçesinden karşılanacağını söyledi.


Yapmış olduğu katkılarından dolayı Çevre Orman Bakanı Sayın Veysel Eroğlu'na ve bütün ekibine teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, “İnsanlar para kazanmak için gençliklerini ve sağlıklarını harcarlar, sonrada sağlıklarını geri kazanmak için para harcarlar. Çevre konusuna da aynı şey söyleyebiliriz. Ülke zenginleşmek ve kalkınmak için çevreyi bir defa tahrip ediliyor. Bir bakılıyor ki; tarımsal ve ekonomik açıdan tahriplere neden olunmuş.
 
Bu defada sanayiden elde edilmiş büyük bir bölüm çevreyi yeniden kazanmak için harcanır. Avrupa'da olan göller kirlilikten gözükmezken, şimdi ise bu de göllerde balıklar yaşıyor. Sanayileşen bölgelerde geri dönüşü tahribatlar olmakla beraber özellikle bu bölgelerimizde sanayileşme artmadığı için daha şanslıyız.  En azından ekolojik denge ve çevre çok fazla tahribata uğramamış. Yapılacak her türlü planlamada çevrenin korunmasını göz önüne almak zorundayız” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın