KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Vali'den ışık uyarısı

Kurulduğu günden beri düzenli çalışmayan trafik ışıklarının oluşturduğu karmaşanın önlenmesi isteyen Vali Vehbi Avuç, ilgili kurumları sorunun giderilmesi hususunda uyardı

Vali`den ışık uyarısı
22 AĞUSTOS 2006 SALI 10:52
0
1024
0
AA aa
Süs ışıkları olarak nitelendirilen ve trafik akışının düzenli sağlanmasına neredeyse hiç katkısı olmayan trafik ışıkları bu kez Vali Avuç'un gündeminde idi. Özellikle Dörtyol, PTT, Polisevi ve Düzağaç Kavşaklarında düzensiz yanan sinyalizasyon lambalarının sebebiyet verdiği trafik karmaşasının giderilmesini isteyen Vali Avuç, ilgili kurumları sorunun giderilmesi konusunda uyardı.

Trafik akışının olumsuz yönde işlediği Bingöl'de özellikle kavşaklarda yaşanan karmaşanın kazalarla sonuçlandığını hatırlatan Vali Avuç, düzenli ve sağlıklı bir trafik akışının sağlanabilmesi için sinyalizasyon sisteminin yenilenmesini ve düzenli çalışması gerektiğini belirtti.

İlgili kurumları ışıkların düzenli yanması konusunda uyaran Vali Avuç, sorunun en kısa sürede giderilmesini istedi.

Gerek yayaların gerekse sürücülerin daha sağlık ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmeleri için ışıkların düzenli yanması gerektiğini vurgulayan Vali Avuç, mazeretlerin kabul edilemeyeceğinin altını çizdi.

Yaz mevsiminde sıkça görülen yüksek miktardaki yük alan kamyonlar konusunda da uyarıda bulunan vali Avuç, özellikle Üstgeçit'e takılarak trafiği tehlikeye sokan kamyonlar için tedbir alınması istedi.

Bingöl Kent haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın