KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Vali'den yol boyu inceleme

Solhan İlçesi'ne giden Vali Balkanlıoğlu, yol boyunca yapımı devam eden duble yol faaliyetlerini inceledi. Aksanyar karayollarını işaret etti, Vali de Koşan'a talimat verdi.

Vali`den yol boyu inceleme
19 HAZİRAN 2008 PERŞEMBE 11:15
0
1223
0
AA aa
Bingöl Valisi İrfan BalkanlıoÄŸlu, çeÅŸitli incelemelerde bulunmak üzere Solhan İlçesi'ne gitti. Yol boyunca dubleyol çalışmalarını inceleyen BalkanlıoÄŸlu, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Solhan Kaymakamı YaÅŸar Aksanyar'dan kaymakamlık makamında bilgi aldı.
Sanat yapılarının devam ettiÄŸini belirten Aksanyar, köprü ve menfezlerin Karayolları Bölge MüdürlüÄŸü tarafından yapımına baÅŸlanıp bitirilmesi halinde duble yol çalışmalarının dolgu kısımlarının yıl sonuna kadar bitirileceÄŸini ifade etti.
Duble yol çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için 5 kilometrelik bölümler halinde ihale edilerek yapılmasının daha faydalı ve çabuk olacağını ifade eden Vali BalkanlıoÄŸlu, Bingöl ve Solhan karayolu güzergâhında bulunan Masalla deresindeki kemer köprünün biran önce yapılması için Karayolları Åžube Åžefi Mahfuz KoÅŸan'a talimat verdi.
Vali BalkanlıoÄŸlu, kaymakamlık makamında Solhan Belediye BaÅŸkanı Niyazi ÇavuÅŸoÄŸlu'ndan Solhan Küçük Sanayi sitesi hakkında bilgi aldı.  BaÅŸkan ÇavuÅŸoÄŸlu, küçük sanayi sitesinin elektrik ve su sorunu olduÄŸu için iÅŸyerlerini esnafına veremediklerini ifade etti.
Vali BalkanlıoÄŸlu: “Anladığıma kadar suyu, elektriÄŸi düÅŸünülmeden küçük sanayi sitesi yapılmış ve ÅŸimdi ortaya su ve elektrik sorunu çıktığından küçük sanayi sitesine taşınmak isteyen 47 esnaf bekliyor” diye konuÅŸtu.
ÇavuÅŸoÄŸlu, Sanayi Kooperatifi olduÄŸu için elektrik direklerinin dikilmesi için kooperatif olarak ücreti ödendikten sonra FEDAÅž tarafından enerjinin verileceÄŸini ifade ederken, belediye olarak da kendi imkânlarıyla sanayi bölgesine su getirme yollarını arayacağını söyledi.





BingolOnline/Bingöl Kent Haber
www.bingolspor.net bingölspor
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın