KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Valiler kararnamesi açıklandı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valiler kararnamesini imzaladı. 23 Kişilik kararnamede 7 vali merkeze alındı, 8 vali yer değiştirdi 8 vali de ilk defa atandı.

Valiler kararnamesi açıklandı
17 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 03:57
0
3472
0
AA aa

7 VALİ MERKEZE ALINDI

Valiler Kararnamesi ile Adana, Artvin, Denizli, Gaziantep, Gümüşhane, Şanlıurfa ve Yalova valileri merkeze alındı, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın yazısına istinaden Bakanlar Kurulu tarafından imzalanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Adana Valisi İlhan Atış, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Yalova Valisi Osman Çapalı merkeze alındı.

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.

Kararnameye göre Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş Adana Valiliği'ne, İller İdaresi Genel Müdürü Abdil Celil Öz Amasya Valiliği'ne, Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan Artvin Valiliği'ne, Bayburt Valisi Kerem Al Aydın Valiliği'ne, Başbakanlık Müşaviri Hasan İpek Bayburt Valiliği'ne, Mülkiye Başmüfettişi Vahdettin Özcan Çankırı Valiliği'ne, Erzincan Valisi Abdülkadir Demir Denizli Valiliği'ne, Bursa Vali Yardımcısı Selman Yenigün Erzincan Valiliği'ne, Merkez Valisi Kadir Koçdemir Eskişehir Valiliği'ne, Zonguldak Valisi Erdal Ata Gaziantep Valiliği'ne, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Yusuf Mayda Gümüşhane Valiliği'ne, Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz Manisa Valiliği'ne, Manisa Valisi Celaleddin Güvenç Şanlıurfa Valiliği'ne, eski Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek Yalova Valiliğine, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Erol Ayyıldız Zonguldak Valiliği'ne getirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl`de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın