KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

Varol: Darbe girişimi milli iradeye karşı yapılmıştır

Varol; '15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmek istenilen darbe girişimi milli iradeye karşı yapılmıştır.'

Varol: Darbe girişimi milli iradeye karşı yapılmıştır
15 TEMMUZ 2019 PAZARTESİ 18:32
2
1398
3
AA aa

MHP Bingöl İl Başkan Nurettin Varol, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Milli Birlik ve Beraberlik günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Varol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmek istenilen darbe girişimi milli iradeye karşı yapılmıştır. 15 Temmuz Türkiye ve Türk insanı için unutulmayacak ibret alınacak hainliğin ihanetin yaşandığı kara bir gün olarak hatırlanacaktır. Aynı zamanda bir dönüm noktasıdır. Yıllarca kendilerini gizleyerek ülkemizin her kurumunun içine kendi hain söylemleri olan (kılcal damarlarına) kadar girmiş yasa dışı her türlü metodu kullanarak örgütlenmiş FETÖ'cü alçaklar en sonunda Türk milletine Türk milletinin silahını doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmıştır. Gazi Meclisimizi dahi alçakça bombalamaya kadar iğrenç yüzlerini ortaya koymuştur. Türkiye'yi ateşe vermek, vatana kast etmek, Aziz milleti kıymak amacıyla Türk tarihinde görülemeyecek bir ihanete ve hainliğe imza atmışlardır."

 “Milletin iradesinin galip gelmesiyle birlikte oyunun ikinci perdesi olan kaos çıkarma gayreti sergilenmiştir. Ancak milletin geleceğini karartmak için çekilen perde, milletin basireti ve kararlılığıyla yırtılmıştır. 15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içenler ve Yenikapı'da bayraklaşan aziz Türk milleti her dem yeniden doğuşu müjdelerken milli iradeye kastedenlerin başlarını önüne eğdirmiştir.”

MHP'nin 15 Temmuz darbe kalkışması ve sonrasında Yenikapı'da sergilenen milli ruhu dalga, dalga yaymak için siyasi tercihleri bir yana bırakıp, birliği her dem yaşatmayı gaye edinmiştir.

“İhanet çetesi ve Terör çeteleri müstesna tutulmak kaydıyla, intikam yerine adalet, kin ve nefret yerine muhabbet, ayrılık yerine birlik. Geçmişin hesaplarını büyüteç önüne getirmek yerine geleceği, birliğin büyüklüğünde inşa etmeye çalışmak, Senlik, benlik ya da küçük Biz  yerine büyük  hepimiz  söylemi ve  Politik çıkarlar yerine milli çıkar,  mezhep ya da ırk çığırtkanlığı yerine milliyet şuuru, her türlü vesayetin ötesinde milli irade özellikle Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin; önce ülkem sonra partim anlayışıyla; Ne olursa olsun ‘Ben' değil, önce devlet ve millet, en nihayet, merhamet,  fazilet, şahsiyet, cesaret ve bütün bunların duru ve temiz pınarı olan muhabbettir.  Milliyetçi Hareket Partisi Milli iradeden doğmuş milliyetçi ruh ve şuurdur. Özümüzün harcı millet aşkı ve demokrasi sevdasıyla karılmıştır. ‘'

 “Cumhur ittifakı için türlü iftiralarda bulundular ama tarih onların yüzünü kara bizimkini de ak çıkardı. Onlar neler söylediler, kandırılmayan ve kandırmayan ve her zaman haklı çıkan Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli onlara ne cevap verdi. Siyaset dediler, bilge lider akıbet dedi. Koltuk dediler, bilge lider vatan dedi. Makam dediler, bilge lider milletin gönlü dedi. Şahsi beka dediler, bilge lider devlet dedi. Menfaat dediler, bilge lider ülkü dedi. İhanet dediler, bilge lider sadakat dedi. . Ölüm dediler, bilge lider şehadet dedi. Biz de liderimiz Devlet Bahçeli'nin yolu yolumuzdur diyoruz. Bizi ne makam, mevki, para ve şöhretle ayartabilir ne de ölümle korkutabilirsiniz.

Buradan tüm hainlere ve pazarlık yapmaya alışmış zavallılara bir kez daha haykırıyoruz ve diyoruz ki. Vatan, millet, devlet, ülkü, şehadet.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47075)
16 Temmuz 2019 Salı 10:57
oyunu sattın sen ne açıklıyorsın ...adam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47067)
16 Temmuz 2019 Salı 07:53
Helal olsun sayın Devlet Beye Ak Partiyi kendi çizgisine getirdi ya bu memleketin sırtı artık yere gelmez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47061)
15 Temmuz 2019 Pazartesi 20:15
Bilge Lider dediğin, Dün AKP ye Hakaret, Bu gün AKP ye Sadakat.!!!
19.05.2024
23:11
Görür`den kritik Bingöl uyarısı;
Görür'den kritik Bingöl uyarısı; 'Deprem üretme zamanı dolmuş'
Katıldığı bir programda Tunceli ve Bingöl için kritik deprem uyarısını bir kez daha yineleyen Prof. Dr. Naci Görür; 'Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş' dedi.
19.05.2024
22:53
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yılı coşkuyla kutlandı.
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın