KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mart 2026 Salı
°C

'Vatandaşlarımız her türlü hizmetten faydalanmalıdır'

Şehir içi minibüs duraklarının durumu ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, vatandaşların her türlü hizmetten faydalanması gerektiğini söyledi.

`Vatandaşlarımız her türlü hizmetten faydalanmalıdır`
25 EKİM 2019 CUMA 18:24
3
1783
2
AA aa

Belediyenin kış hazırlıkları kapsamında özellikle vatandaşların dakikalarca minibüs bekledikleri durakların elden geçirilip onarılması gerektiğini belirten Açıkbaş, şunları söyledi: “Küçük bir ayrıntı gibi görünebilir fakat her gün yüzlerce belki binlerce vatandaşımızı ilgilendiren ve dikkat edilmesi durumunda da halkımız için büyük bir kolaylık sağlayacak bir durum olduğunu belirtmeliyim. Bingöl ilimiz malum olduğu üzere kışları soğuk ve yağışlı geçmekte, dolayısıyla durak bekleme alanlarımız beklenen bakım ve onarımı görmediğinden her kış aylarında; durak klimalarının çalışmaması, kapılarının arızalı olması, reklam afiş ve broşürlerin merkezi haline gelmesi veya bazı önemli noktalarda durakların yetersizliği gibi konular vatandaşlarımızı sıkıntıya sokuyor.”

Açıkbaş son olarak, "Memleketimiz ve insanımız her zaman dile getirdiğimiz gibi belediyecilik anlamında her türlü hizmetten faydalanmalıdır. Bu anlamda kendisine her alanda fayda sağlanan vatandaşlarımızın da belediye, kamu düzeni ve kanunlara uyma bilinci de pozitif bir eksende gelişecektir." şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52079)
26 Ekim 2019 Cumartesi 13:28
Başkanım güzel bir noktaya temas ettiniz. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52064)
25 Ekim 2019 Cuma 23:34
Cesaret edip kimse belediye otobüs almalı diyemiyor. ... Yazık...
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze`de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl`de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl`de odunluk yangını panik yarattı
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın