Vatandaştan Akşener'e, 'Bu kadın beni mahkemeye verdi, ben ceza almışım. Şuan cezaevine gireceğim'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'e gelir gelmez bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Vatandaş, 'Bu kadın beni mahkemeye verdi, ben ceza almışım. Şuan cezaevine gireceğim' dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, birtakım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi. Merkez Genç Caddesi saat kulesi önünde karşılanan Akşener, parti otobüsünden iner inmez bir vatandaştan tepki gördü.
Akşener'in kendisini mahkemeye verdiğini iddia eden vatandaş, “Bu kadın beni mahkemeye verdi, ben ceza almışım. Şuan cezaevine gireceğim” dedi.
Tepkisini sürdüren vatandaş, “Hakaret etmedim, küfür etmedim. Bir de utanmadan halktan oy istiyorsun” diyerek, Akşener'in korumaları ve güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.
Daha sonra caddedeki esnafları gezen Akşener, “Daha sonra esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, “Ben 23 aydır esnaf geziyorum. Şehir şehir ve burada biz partimizi övüp propaganda yapmıyoruz. Başka partileri yermiyoruz. Özne sizsiniz, beni takip eden basın mensupları kanalıyla da dertlerinizi önce kamuoyuna, sonra ben konuşmama, milletvekili arkadaşlarımız soru önergesi, kanun teklifi gibi kamuoyuna mal ediyoruz. Size dikkat çekmek gibi bir sistemimiz var. Yani özne de ses de sizsizsiniz” şeklinde konuştu.
Akşener, merkezdeki ziyaretlerinin ardından Genç ilçesine hareket etti.
sehide kelle diyene, megri megri ve sayin ocalan diyene de bunlari desene. siz sesiniz ancak boyle yumusak insanlara cikar. ecevit gibi yumusaklarin onune yazarkasa firlatirsiniz, kilicdaroglu ve aksener gibi yumusaklara sovunuzu yaparsiniz. sizin dilinizden anlayan sadece siyasal islamcilar var helal olsun. size israil dolu deyip yerde tekmeletir, ciftiyseniz ananizi da alin gidin der, sizi size mitinglerde yuhlatir, gikkiniz cikarsa turlu alfabelerle turetilmis orgutlerden birine aninda sizi iteler ve aninda teror orgutune uye olursunuz. sizin burnunuz ... cikmaz. siz de bunu hakediyorsunuz
Ş.r.fsiz kalitesiz sen insanların anasını bacısına f.hişe onun bunun karısı or.spu dersen bu vekilin sana söyledikleri az bile birde şehit ailelerin arkasına saklanıyorsun sen o tivitleri facebook ta yazarken şehit ailesi değilmiydin ş.r.fsiz biz sen ve senin gibiler için bu saaten sonra şehit ailelerine saygı duymayacağız bizi bu halle getirdiniz ey şehit ailesi derneği yöneticileri bu üyeniz milletin karısına kızına f.hişe or.spu sokak kadını dediği zaman ne yaptınız neredeydiniz hiç inandırıcı değilsiniz yazıklar olsun lütfen şehitlerimizi kullanmayın
Sehit yakını ahlaksızlık yapma hakkına mi sahibi? Bu adamın Twitter hesabına girip begenilerine bakın. Hesap: @gumrentahir Ayrica Bu adam da meral aksenere kufur etmiş. Bu adam da lütfü Türkan da sucludur. İkisi de savunulmamali
İnşallah bir daha gelmezler memleketimize bu gelişte bacımızı bir daha ki gelişte herhalde ebemizden başlayacaklar...burada destek mesajı atanlar bir bingöllü olarak sizden iğreniyorum bu siyaset üstü bir olaydır insan namusu için yaşar siyaset için değil...
Yazıyorsunuz kimse milletvekilini suç atmiyor herkes bu abeyi suçluyor tabi davul sesi uzaktan hoş geliyor sizin kardeşiniz parçalansa ne yapardınız biraz kendinizi adamin yerine koyun adam küfür etmedi vekil neye dayanarak küfür ediyor bu adam sözde bizleri temsil ediyor bu Bingöle yapmiş Bi küfürdür. Şuan siyaset zamani değil yetmiyor Altan ayakla vuruyor sen ne biçim Bi vekilsin böyle olmaz Lütfi efendinin kardeşi bu durumda olsaydı acaba ne yapardı tabiki öyle Bi derdi yokki bilsin
Ben aradım taradım buldum. Facebook hesabından Meral Akşenere 'süslü fa...' demiş. Bir kadına bu hakareti edersen ceza ye bir zahmet. Tabi bu adama küfür eden Lütfü Türkkanın da bu adamdan farkı yok oda cezasını çekmeli. Ayrıca küfür eden bu adama şehit yakını diye sahip çıkmakta saçmalık. Özellikle Ülkü ocakları ve mhpliler bir kısmı bunlarla aynı seviyedeler aynı hakaretleri ediyorlar. Ülkenin gerçekten yıkanması lazım.
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın