KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Vatandaştan kaldırım tepkisi!

Yayanın daha rahat yürüyebilmesi için yapılan kaldırımlar, bu kez balkon altına yapılmaya başlandı. Bu durum vatandaşın tepkisine neden oldu.

Vatandaştan kaldırım tepkisi!
03 MAYIS 2012 PERŞEMBE 01:32
0
1843
1
AA aa

Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan afet konutlarının yolları yapılmaya başlandı. Yol çalışması kapsamında yayanın daha rahat yürüyebilmesi için yapılan kaldırımlar, ilginç bir yöntemle yapılması görenleri hayrete düşürdü. 

Yaya için yapılan kaldırımlar, ne hikmetse balkon altlarında yapıldı. 5 karışlık yapılan bu kaldırımlarda, kimlerin yürüyeceği ise merak konusu oldu. Bu duruma tepki gösteren mahalle sakilerinden Hacı Aratemur, İlhami Apuhan, Abdurrezzak Demir ve Tevfik Apuhan, böyle bir kaldırım çalışmasını ilk kez gördüklerini söyleyerek, şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

Yapılan yanlış uygulamayı Afet Müdürlüğü yetkililerine bildirdiklerini ancak yetkililerden cevap alamadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, “Bizim bildiğimiz kaldırımlar, vatandaşın daha rahat bir şekilde yürüyebilmesi için yapılıyor. Ama evlerimizin balkonlarının altında yapılan bu kaldırımlardan kimlerin yürüyebileceğine anlam veremedik. Bu yanlış yapımı Afet Müdür Vekili'ne ve mühendisine bildirmemize rağmen yapmaya devam ettiler. Devletimiz bizlere böyle güzel bir hizmeti sunuyor ama bazı kendini bilmez yetkililer ise, bu hizmeti böyle bir sorunla değersiz kılıyor. Yapılan bu kaldırım bir metre daha geniş olsaydı vatandaş da daha rahat yürüyebilirdi. Ama yaptıkları bu kaldırımla yetkililer gelip, yürüsün de bizde görelim. Keşke Sayın Valimizde gelip, bu çalışmayı yerinde inceleseydi. Hiç olmazsa bu kaldırımı yapan yetkilileri, buradan yürütebilirlerdi. O zaman, bu işleri yapanlar, devletin bu güzel hizmetlerini böyle bir şekilde telef edemezlerdi” diyerek, sitemde bulundular. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
aktekin.r (@Misafir_8482)
06 Mayıs 2012 Pazar 02:01
Yesil yurt mahallesinde 25 yildir kaldirima elektrik diregi dikilerek yayalarin arac yolunu kullanarak hergün kaza yasandi yasanacak yüregimiz agzimiza geliyor.Simdiye kadar en az 5 dilekce yazmamiza ragmen sürekli yetkililer bizi oyalayarak tam 25 yil gecti. Elektriklerin yerin dibine alacaklarini söyleyerek sayin bakan ve belediye baskani ve tek elektrik müdürü ve vali söz vermelerine ragmen hala hic bir islem yapilmis degildir.Bütün bingöl halkina duyurulur.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın