KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2026 Cuma
°C

Vazgeçilmez bir sermayesiniz

Eğitim yılı ikinci yarısında düzenlenen programda öğrencilere seslenen Bingöl Valisi Ali Mantı; Bilindiği gibi bir ülkenin en önemli insan kaynağı gençliğidir. Sizler de ülkemizin ve milletimizin en önemli ve vazgeçilmez sermayesiniz.

Vazgeçilmez bir sermayesiniz
05 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 22:38
0
3751
0
AA aa

2017-2018 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin açılış töreni Sultan Abdulhamit Han Ortaokulunda düzenlendi.

Törene Vali Ali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Cevat Gün, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, Okul Müdür ve yardımcıları ile öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sultan Abdulhamit Han Ortaokulu bahçesinde yapılan törende öğrenci ve öğretmenlere hitap eden Vali Mantı; “Öncelikle eğitim ve öğretim yılımınız ikinci dönemi hayırlı uğurlu olsun. Birinci dönemde gösterdiğiniz akademik başarının bu dönemde de devam edeceğine yürekten inanıyorum.  Bilindiği gibi bir ülkenin en önemli insan kaynağı gençliğidir. Sizler de ülkemizin ve milletimizin en önemli ve vazgeçilmez sermayesisiniz. İnşallah her biriniz okullarınızı en iyi derecelerle bitirecek ve önce ülkemize, milletimize sonra da tüm insanlığa faydalı birer fert olacaksınız. Milli ve manevi değerlerimiz eşliğinde inşallah önce ailemize, memleketimize, ülkemize sonra da bütün bir insanlık ailesine olumlu katkılarda bulunacağınıza inanıyorum. İstiklal Marşı okunurken gösterdiğiniz coşkulu katılım ve heyecan beni ziyadesi ile etkiledi. Allah yolunuzu açık etsin.  Öğretmenlerimiz hayatımızdaki en büyük değerlerdendir. Onlara saygıda kusur etmeyelim ve her daim can kulağı ile dinleyelim. Bunu ilerleyen yıllarda ve meslek hayatına atıldığınızda daha iyi anlayacaksınız” diye konuştu.

EMTAĞ'I ZİYARET ETTİ

Bingöl Valisi Ali Mantı, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte Emtağ Köyü İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Vali Mantı, daha sonra tek tek bütün derslikleri gezdi. Burada sınıf öğretmenleri ve öğrencilerle keyifli sohbet eden Vali Mantı öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın