KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ekim 2026 Çarşamba

Vefa ve kardeşlik toplantısı

Ak Parti 2002'den bu yana teşkilatta görev alan üyelerle vefa ve kardeşlik toplantısı düzenledi.

Vefa ve kardeşlik toplantısı
19 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 01:05
4
3679
8
AA aa

Özel bir işletmede gerçekleşen toplantıya; Ak Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur, yönetim kurulu üyeleri ve 2002 yılından bu yana Ak Parti kademelerinde görev almış teşkilat üyeleri katıldı.

Güler: “Mevki makamlar nefsidir, geçicidir”

İnsan ayrımı yapmadan şehrimizi daha ileriye götürmek için birlik beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Hanefi Güler teşkilat üyeleri yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ak Parti değişim, dönüşüm ve gelişim partisidir. 50, 60 yıllık bir geçmişi vardır. 15 yıldan sonra bunun meyvesini almaya başladık. Ak Parti dönemi Cumhuriyet dönemiyle eş değer bir dönemdir hatta daha fazlasıdır. Bugün yapılan hizmetleri anlatmaya başlasak akşama kadar bitiremeyiz.  Ben burada İl Başkanı olarak Ak Parti'nin kurumsal kişiliğini temsil etmekteyim. Kadın Kolları, Gençlik Kolları ilçelerimizle birlikte tüm halkımızın hizmetindeyiz. Biz mevki,  makam partisi değiliz. Bizler için önemli olan samimiyettir, kardeşliktir ve sadakattir. Mevki makamlar nefsidir, geçicidir. Sizden ricamız bu tür şeylere itibar etmeyiniz. Önemli olan taleplere karşılık hizmetimiz, dürüstlüğümüz ve mücadelemizdir. Biz hizmetimizi yaparken insan ayrımı yapmaksızın yerine getiriyoruz. Peygamber Efendimiz ırkçılığı ayağının altına almıştır. Bizde hizmetimizde bu düsturla yola çıktık. Kurumlarımızı bu şekilde çalıştıracağız. Sayın genel Başkanımız ve Sayın Milletvekilimizle birlikte tam bir uyum içinde şehrimizi daha ileriye taşımak için bütün imkanları harekete geçirerek mücadele edeceğiz. Davetimize icabet eden ve bu zamana kadar bu partiye gönül vermiş bütün üyelerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum.”

Fehmioğlu: “Enerjimizi boşa harcamayalım”

Programda konuşan AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ise, bu tür programların sıklıkla yapılması gerektiğini belirtti.

Parti yönetimden bir değişimin yaşandığını belirten Milletvekili Enver Fehmioğlu, “Partimizin kuruluşundan bu yana hizmeti olan değerli kardeşlerimizle bir arada olmamız ve buna vesile olan İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin sık sık olması gerektiğine inanıyorum. Partimizin başarısı her türlü mevki ve makamların önündedir. Kuruluşundan bugüne gerek vekillik gerek teşkilat bazında her dönem değişimler olmuştur. Bizim partimizin durumu basit bir parti durumu değildir. Biz bu işe dava olarak bakıyoruz. Bazen insan ben hak ettim görev vermediler anlayışına düşebilir. Bizler de geçmişte bunu yaşadık. Ülkemizin durumu malum.  Zor bir dönemden geçiyoruz. Büyük Üstadın dediği gibi imanın tehlikeye girdiği bir yerde teferruatla uğraşmanın gereği yoktur. Enerjimizi gereksiz tüketmeyelim. Bizi başarıya götüren birlik beraberliktir. Gönül ister ki, resmiyet olarak herkes kademelerde görev yapsın ama imkânı yok. 300 bin nüfuslu bir şehrimizde 30 kişi seçilecek. O sebeple dönemsel olarak bazı değişimler olacaktır. Bu bir bayrak yarışıdır. Arkadaşların alınacağından ihtimal görmüyorum.  Bu toplantımızın birliğimize beraberliğimizse vesile olmasını diliyorum. Geçmişten bugüne kadar her türlü kademede görev almış arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gelecek için başarılar diliyorum” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22790)
19 Şubat 2018 Pazartesi 20:18
ha ha aynı şebeke yine iş başında
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22813)
20 Şubat 2018 Salı 19:00
@Misafir Kullanıcı Menfaatsız bir adım atmazlar bunlar.nokta
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22789)
19 Şubat 2018 Pazartesi 20:15
bu şebeke aynı şebeke
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22787)
19 Şubat 2018 Pazartesi 19:11
Para ve menfaat nerde bunlar orda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22783)
19 Şubat 2018 Pazartesi 16:28
Bingöl seyasetinin mevcut siyasi temsilcilerden arınması gerek önümüzdeki seçimde metal yorgunluk var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22779)
19 Şubat 2018 Pazartesi 12:36
Şimdiki il başkanımız Hanefi Güler, MHP Genç ilçe başkanlığı dönemindede iyi hizmetler etmişti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22901)
24 Şubat 2018 Cumartesi 23:42
@Misafir Kullanıcı tabi gençten iyibilirdik bu zatı kim çalışır kim yer ahmak odur gam çeker mevlam ne eylerse iyi eyler sevgilerimle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22774)
19 Şubat 2018 Pazartesi 03:43
Bence hepiniz menfaatiniz icin ordasiniz yarin baska bir parti cikarsa ordasiniz hic biriniz menfaatsiz durmasiniz
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın