KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Vefalı galatasaray

GALATASARAY ve Batı Almanya Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Jupp Derwall, Almanya'nın Saint Ingbert kasabasındaki kilisede düzenlenen cenaze töreniyle ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Vefalı galatasaray
03 TEMMUZ 2007 SALI 11:58
0
1038
0
AA aa
Galatasaray Kulübü, başkan Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri, eski futbolcular, federasyon yöneticileri ve teknik adamlardan oluşan 70 kişilik bir kafileyle törene katılarak, Derwall'e vefasını gösterdi.

Saçının modelinden dolayı Almanya'da "Gümüş bukleli reis" lakabıyla anılan ünlü teknik adamın cenaze törenine, Türkiye'den giden kafilenin yanı sıra Saarland Eyaleti Başbakanı Peter Müller, Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Theo Zwanziger, Alman futbolunun eski yıldızları Franz Beckenbauer, Uwe Seeler, Tony Schumacher, eski Beşiktaş ve Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum ve Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de katıldı. Derwall'in eşi Elizabeth, oğlu Patrick ve kızı Manuela ile akrabaları da törende hazır bulundu. Saint Ingbert kasabasındaki kilise, cenaze töreninde tamamen dolarken, törene katılanların önemli bir bölümünün Türk vatandaşları olması, Derwall'in "Türkiye benim ikinci vatanım" sözünü doğrular nitelikteydi. Bu arada Derwall'in katolik geleneklerine göre ve ailesinin isteği doğrultusunda naaşının yakılacağı ve küllerinin iki hafta sonra toprağa verileceği bildirildi.

Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
03:32
Bingöl`de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
29.07.2026
03:27
Canlı:
Canlı: 'Taklit Arttı, Bingöl Kültürü Geriye Düştü'
Düğünlerde Bingöl'e ait türkülerin giderek daha az seslendirildiğini, yöresel oyun ve kıyafetlerin yerini farklı kültürlerin taklidinin aldığını belirten Ses Sanatçısı Veysel Canlı, yerel hafızanın korunması için 'öze dönüş' çağrısında bulundu.
29.07.2026
03:24
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri`nde Mahsur Kaldı
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri'nde Mahsur Kaldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın