KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Vekillerden Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyareti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve Milletvekili Feyzi Berdibek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel'i ziyaret etti.

Vekillerden Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyareti
15 AĞUSTOS 2022 PAZARTESİ 20:35
9
2163
9
AA aa

Ziyarette, il genelindeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, ziyaretlerinden dolayı Yılmaz ve Berdibek'e teşekkür ederek, ilimizde yürütülen çalışmalar, yapılan yatırımlar ve eğitim kurumları ile ilgili devam etmekte olan projeler hakkında bilgi verdi.

Kısa bir süre önce Bingöl'de göreve başlayan Yücel'e, görevinin hayırlı olmasını dileyen Cevdet Yılmaz ise, “eğitim camiamıza önümüzdeki eğitim öğretim yılında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüz şehrimizin eğitim altyapısını, teknik ve fiziki açıdan güçlendirmek için birçok proje yönetiyor. Tüm bu projelerin bir an önce nihayetlenmesi için birlikte çalışıyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94849)
16 Ağustos 2022 Salı 23:36
Egocu müdür..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94848)
16 Ağustos 2022 Salı 23:34
Ego tahmin etmek için idarecilere yönelen müdür 2 yıl uzun bir süre değildir 2 yıl sonra görecez seni
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94831)
16 Ağustos 2022 Salı 11:01
Mahmut Özer in akrabası olması munasebeti ile ziyaret edildiği konuşuluyor bu doğruysa yazık ...Halil bey aktif bir idareci olduğu konusuliyor bu güzel olan bir taraf
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94829)
16 Ağustos 2022 Salı 10:04
Bunu Yeni Anladık, Seçtiğimiz Vekiller in Görevi ,Sadece Ziyaret- Açılış- Taziye Ve düğünlere Katılmak mış Meğer.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94825)
16 Ağustos 2022 Salı 08:34
Müdür beyi İstanbul'dan tanırım. Bingöl için bir şans olduğunu düşünüyorum. Kendisi gönül insanıdır. Süreç içerisinde daha iyi tanıyacaksınız. Kendisine başarılar diliyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94814)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 22:42
Az kaldı gideceksiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94813)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 22:03
İlimize değer katacağına inandığım müdürüme teşekkür ederim. Daha gelir gelmez doktora yapan öğretmenlerle toplantı yapmıştı. Farklı olacağı belliydi. Kendisine teşekkür ederim. Vesile olan siyasilerden Allah razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94812)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 21:56
Erdal Arıka'nın yönetimindeki belediye şehire bir şey kata- madılar. Yazık oldu boşa geçen ve geçek yıllara.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94811)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 21:50
Kimi ve nereyi ziyaret ederlerse etsinler Bingöl'ün kumaşının kalitesizliği ortadadır.
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın