KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Mart 2026 Salı
°C

Veng Şıma, yüreklere dokundu

Bingöl'de faaliyetlerini sürdüren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, Yedisu ilçesinde bir ailenin evi baştan aşağı yenileyerek yüreklere dokundu.

Veng Şıma, yüreklere dokundu
20 KASIM 2020 CUMA 17:01
10
3149
2
AA aa

Bingöl'de son birkaç yılda yaptıkları hayırlı hizmetlerle adından söz ettiren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Gerek kent genelinde gerekse kent dışında çalışmalar yürüten dernek, ihtiyaç sahipleri tespit ettikten sonra hayırsever vatandaşların ve kurumların desteğiyle bu ihtiyaçları gideriyor.

Bu kapsamda Yedisu ilçesinde bir ailenin kullanılmaz halde olan evini yeniden inşa eden ve eşyaları neredeyse sıfırdan getiren dernek, bu çalışmayla yüreklere dokunmayı bildi.

Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği Yönetiminden yapılan açıklamada; “yaklaşık 3 ay önce Yedisu ilçesinde tespit ettiğimiz bir ailenin kaldığı evin yaşanılmaz olduğuna müşahede ettik. Yedisu Kaymakamlığı ile ortak bir proje ile evi sıfırdan inşa edip içindeki tüm eşyalara kadar tüm ihtiyaçlarını hayırseverlerin de desteği ile karşıladık hamd olsun. Bu aşamada başta Yedisu Kaymakamı Oğuzhan OCAK olmak üzere Yedisu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Medya Arıkan ve Arkadaşlarına, Avrupa Yetim-Der'e, Yasemin Dalkılıç'a, Mehmet Arda ve arkadaşlarına, Aysel Güven ve arkadaşlarına, Ahmet Kıtay ve arkadaşlarına ve ismini zikretmediğimiz diğer tüm gizli kahramanlara katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Rabbim hepsinden ve hepimizden razı olsun. Amin” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64658)
21 Kasım 2020 Cumartesi 17:04
Teşekkür ederiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64643)
20 Kasım 2020 Cuma 22:53
Maşallah Allah iyiliklerini daim etsin çorbaya tuz katma kanallarınızı biraz daha yerelleştirirseniz çok makbule geçer
24.03.2026
03:06
Bingöl arıcıları yeniden ‘Aba` dedi
Bingöl arıcıları yeniden 'Aba' dedi
Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'nde yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Aba, rakiplerine büyük fark atarak yeniden başkan seçildi. Kongrede kısa süreli gerginlik yaşanırken, seçimler yoğun katılımla tamamlandı. Ali Aba; 'El birliğiyle Bingöl Balını hak ettiği noktaya taşımak için çabamız kesintisiz sürecektir' dedi.
24.03.2026
03:05
Altın düştü, Bingöl`de kuyumculara akın yaşandı!
Altın düştü, Bingöl'de kuyumculara akın yaşandı!
Bingöl'deki kuyumcular, uzun süredir ilke kez bu kadar yoğunluk yaşadı. Borcu olanlar ile 'yakında yükselir' umudu taşıyanlar kuyumculara akın etti! Kuyumcular ise 'keşke dükkânı hiç açmasaydık' diyerek hayıflandılar!
24.03.2026
03:04
Bingöl`de Bayram Denetimlerinde Milyonluk Ceza!
Bingöl'de Bayram Denetimlerinde Milyonluk Ceza!
Ramazan Bayramı süresince Bingöl'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 8 binin üzerinde araç sorgulandı, yaklaşık 1,9 milyon TL ceza kesildi. Öte yandan 4 günde meydana gelen 32 kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.
24.03.2026
03:03
12 Bingölspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
12 Bingölspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
Son haftalarda puan kayıpları yaşayan 12 Bingölspor, Çarşamba günü sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak. Lider ekip, hem 3 puanı almayı hem de şampiyonluk yolunda avantajını korumayı hedefliyor.
24.03.2026
03:02
Bingöl`de Otomobil Ata Çarptı: 4 Yaralı
Bingöl'de Otomobil Ata Çarptı: 4 Yaralı
Bingöl-Muş karayolunda aniden yola çıkan ata çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazada at telef oldu.
24.03.2026
03:01
‘Dur` İhtarına Uymadı, 450 Bin Lira Cezadan Kaçamadı
'Dur' İhtarına Uymadı, 450 Bin Lira Cezadan Kaçamadı
Elâzığ-Bingöl karayolunda polis uygulama noktasından kaçan alkollü ve ehliyetsiz tır sürücüsüne 450 bin lira ceza kesildi. Sürücü, kısa sürede yakalanarak cezai işlem uygulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın