KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Veng Şıma, yüreklere dokundu

Bingöl'de faaliyetlerini sürdüren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, Yedisu ilçesinde bir ailenin evi baştan aşağı yenileyerek yüreklere dokundu.

Veng Şıma, yüreklere dokundu
20 KASIM 2020 CUMA 17:01
10
2903
2
AA aa

Bingöl'de son birkaç yılda yaptıkları hayırlı hizmetlerle adından söz ettiren Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Gerek kent genelinde gerekse kent dışında çalışmalar yürüten dernek, ihtiyaç sahipleri tespit ettikten sonra hayırsever vatandaşların ve kurumların desteğiyle bu ihtiyaçları gideriyor.

Bu kapsamda Yedisu ilçesinde bir ailenin kullanılmaz halde olan evini yeniden inşa eden ve eşyaları neredeyse sıfırdan getiren dernek, bu çalışmayla yüreklere dokunmayı bildi.

Veng Şıma Sizin Sesiniz İyilik Derneği Yönetiminden yapılan açıklamada; “yaklaşık 3 ay önce Yedisu ilçesinde tespit ettiğimiz bir ailenin kaldığı evin yaşanılmaz olduğuna müşahede ettik. Yedisu Kaymakamlığı ile ortak bir proje ile evi sıfırdan inşa edip içindeki tüm eşyalara kadar tüm ihtiyaçlarını hayırseverlerin de desteği ile karşıladık hamd olsun. Bu aşamada başta Yedisu Kaymakamı Oğuzhan OCAK olmak üzere Yedisu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Medya Arıkan ve Arkadaşlarına, Avrupa Yetim-Der'e, Yasemin Dalkılıç'a, Mehmet Arda ve arkadaşlarına, Aysel Güven ve arkadaşlarına, Ahmet Kıtay ve arkadaşlarına ve ismini zikretmediğimiz diğer tüm gizli kahramanlara katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Rabbim hepsinden ve hepimizden razı olsun. Amin” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64658)
21 Kasım 2020 Cumartesi 17:04
Teşekkür ederiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64643)
20 Kasım 2020 Cuma 22:53
Maşallah Allah iyiliklerini daim etsin çorbaya tuz katma kanallarınızı biraz daha yerelleştirirseniz çok makbule geçer
26.11.2025
02:03
Seven:
Seven: 'Yarın Seçim Olsa Hazırız'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde şehrin sağlık, ulaşım, su ve deprem risklerine yönelik yürütülen çalışmalara kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, seçimlerin zamanında yapılacağını düşündüklerini ancak olası bir erken seçim durumunda teşkilat olarak hazır olduklarını vurguladı.
26.11.2025
02:02
Bingöl`de hırsızlık olayının faili tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık olayının faili tutuklandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, evden hırsızlık olayının faili yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.11.2025
02:01
Römorka çarpan otomobil alev topuna döndü: 2 yaralı
Römorka çarpan otomobil alev topuna döndü: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda traktörün römorkuna arkadan çarpan otomobil, alev topuna döndü. Feci kazada 2 kişi yaralandı.
25.11.2025
14:48
Bayraktar`dan
Bayraktar'dan 'Aşkın Sağı Solu' romanı
Gazetecilikte geçen 27 yılın ardından edebiyat sahnesine adım atan Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sine uzanan 'Aşkın Sağı Solu' adlı romanıyla ülkenin yakın tarihine duygusal bir tanıklık sunuyor. Sevginin, ideolojilerin ötesinde birleştirici gücünü vurgulayan eser, Türkiye'deki normalleşme sürecine edebi bir armağan niteliğinde.
25.11.2025
13:19
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'YÖKAK ve Kalite Kültürü' Konferansı
Rektör Çelik, yükseköğretimde kalite güvence sistemlerinin kurumsal gelişimin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek YÖKAK süreçlerine uyumun Bingöl Üniversitesi için stratejik öneme sahip olduğunu vurguladı.
25.11.2025
13:04
Aldığına pişman oldu! 20 gün kullandı, 5 aydır servisten dönmesini bekliyor
Aldığına pişman oldu! 20 gün kullandı, 5 aydır servisten dönmesini bekliyor
Bingöl'de Cihat Tuğ'un engelli raporuyla Elazığ'dan aldığı sıfır kilometre araç 20 günde arızalandı. Değişim talebi reddedilen Tuğ, 5 aydır serviste beklediğini iddia ettiği araç için hukuki süreç başlattı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın