KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Vergi de ilk, hizmette son sıradayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Mustafa Kurban, Bingöl’ün vergi ödemede ilk sırada, hizmet almada ise son sırada yer aldığına dikkat çekti.

Vergi de ilk, hizmette son sıradayız
27 ŞUBAT 2013 ÇARŞAMBA 06:04
0
1677
1
AA aa

CHP Bingöl İl Başkanı Kurban, yaptığı açıklamayla Bingöl'ün vergi ödemede ilk sırada yer alması kendisini gururlandırdığını söyledi.

Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş'ın vergi haftası nedeniyle yapmış olduğu açıklamada Bingöllülerin vergi ödemede Türkiye'de 9.sırada yer aldığını hatırlatan Kurban: “İşsizliğin had safhada olduğu, ciddi bir sanayi bacasının tütmediği, altı ay soğuklar ve yağışlar nedeniyle üretimin yapılmadığı Bingöl'de olan vergi mükelleflerinin borçlarını ödemedeki sadakatliği ve samimiyeti İldeki İdarecileri, Ankara'daki Politikacı ve bürokratları ön yargılardan kurtarmalıdır. Üç ay önce Bankalar Birliği yaptığı açıklamada, Bingöllüler Kredi Kartları borçlarını en düzenli ve zamanında ödeyen illerin başında geldiğini açıklamıştı. Bir Bingöllü olarak bende hemşerilerimin bu sadakat ve sorumlu davranışlarından gururlanıyorum” dedi.

Bingöl'ün hizmet almada geride kaldığına vurgulayan Kurban: “Yirmi beş yıldan beridir bu coğrafyada politika yapıyorum Kentteki birçok projede çabam ve imzam var ancak yapılanlar yeterli görülemez. Bu kent birçok hizmet almada geride kalmıştır. Bu açık süratle kapatılmalı. Bu yoksul ve çaresiz insanların içinde bulundukları şartlar kabul edilemez. Bu bereketli topraklarda işsizlik ve yoksulluk bu insanların kaderi olamaz. Bingöl nüfusuna kayıtlı 750 bin Bingöllüden 500 bin dışarıya göç etmiş artık ayağa kalkmalı Siyaset simsarlarına, inanç bezirgânlarına kanmadan, demokratik yollardan hukuk kuralları çerçevesinde haklarımızı almasını bilmeliyiz. Vergi ödemede ilk sıralarda hizmet almada son sıralarda bu olamaz” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bingöllü 12 (@Misafir_12362)
27 Şubat 2013 Çarşamba 12:26
makarna ve kömüre alıştırılmış bir toplumuz.bence bunu hakediyoruz.
03.07.2025
18:17
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye denizcilik sektöründe önemli katkıları bulunan armatör ve tersaneci Cengiz Kaptanoğlu, 'Denizcilik Sektörünün Duayeni' ödülüne layık görüldü. Kaptanoğlu ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun elinden aldı.
03.07.2025
17:54
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
Temmuz 2025'te uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı açıklandı. Bu rakam, kök maaşı yüzde 16,67 zamlandığında 16 bin 881 TL'nin altında kalan 4 milyon 11 bin emekliyi kapsıyor.
03.07.2025
17:50
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde şüphe üzerine durdurulup üst araması yapılan şahsın üzerinden ruhsatsız silah ele geçirildi.
03.07.2025
17:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan 8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 8 milyon TL'lik yardım
Yıldız: 'Yardım, toplumsal eşitsizlikleri azaltmaya ve insan haklarını korumaya yardımcı olur. İyilik yapmak, mutluluğu artırmanın yanı sıra bireylerin depresif duygularını ve anksiyetelerini de azaltmaktadır.'
03.07.2025
17:14
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
Bugün açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamıyla birlikte ÖTV yani Özel Tüketim Vergisi de otomatik olarak güncellendi. İlk 6 aylık Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) doğrultusunda yapılan otomatik artış oranı yüzde 15,71 olarak belirlendi. Peki hangi ürünlere ne kadar zam geldi? İşte detaylar...
03.07.2025
14:58
Yedisu`da altyapı çalışmaları
Yedisu'da altyapı çalışmaları
Bingöl'ün Yedisu Kaymakamlığınca başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın