KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

'Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir'

Vergi Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, 'Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir. Vergi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler de, toplumda vergi bilincinin gelişmesine ve kalıcı bir davranışa dönüşmesine katkı sağlamaktadır' dedi.

`Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir`
22 ŞUBAT 2022 SALI 16:55
8
1956
3
AA aa

Bingöl Defterdarı Mesut Akbulut ve beraberindeki heyet, 21-27 Şubat ‘Vergi Haftası' etkinlikleri kapsamında Vali Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Toplumda vergi bilincinin artması ve vergi konusuna kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla bu yıl 33'üncüsü kutlanacak Vergi Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Defterdarı Mesut Akbulut, Vergi Haftası boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Ekinci'ye bilgi vererek destekleri için teşekkür etti.

Defterdarlık heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ekinci, Vergi Haftası münasebetiyle bütün vergi teşkilatının ve vatandaşların haftasını tebrik etti.

Vergi vermenin en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu söyleyen Vali Ekinci, toplanan vergilerle eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlerin yürütüldüğünü ifade etti.

Vergi bilincinin artırılması amacı ile her yıl şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası'nın önemine dikkat çeken Vali Ekinci,” Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir. Vergi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler de, toplumda vergi bilincinin gelişmesine ve kalıcı bir davranışa dönüşmesine katkı sağlamaktadır. Ülkemizin güçlü ve aydınlık yarınları, kamu ve sosyal hizmetlerin vatandaşa daha kaliteli ve etkin ulaşması vergi gelirlerinin sağlıklı toplanmasıyla mümkündür” dedi.

Vergi dairelerinin de çağın gerekleri doğrultusunda yenilendiğini ve vatandaşlarımıza e-devlet üzerinden birçok hizmeti sağladığını da ifade eden Vali Ekinci, ziyaret sebebiyle heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89595)
23 Şubat 2022 Çarşamba 14:32
Bu Maliyeci kesimi gerçekten kayış koparmış.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89586)
23 Şubat 2022 Çarşamba 11:01
Vali beye çiçek vereceğinize sahaya inip vergi denetimi yapın. Kimlerin vergi levhası var kimler vergisini veriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89557)
22 Şubat 2022 Salı 19:43
Dünyada böyle gün ve haftaları kutlayan millet var mı. Yani vali beyi ziyaret etmezseniz bunlar niye gelmedi diye dert mi yanacak. Mesainize bakın 657 liler. Yapılacak cok iş var. Medyatiklik zamanı değil.
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın