KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Vergi haftası kutlanacak

Bingöl Defterdarı Özgür Yılmaz, 25 Şubat–02 Mart 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan vergi haftasıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Vergi haftası kutlanacak
20 ŞUBAT 2015 CUMA 04:18
0
1069
0
AA aa

 Vergi bilincinin oluşturulması ve mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla çeşitli etkinliklerin düzenleyeceğini belirten Defterdar Yılmaz: “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması yarının mükellefleri ve ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla, geleneksel olarak kutlanmakta olan Vergi Haftası'nın 26'ıncısı bu yıl 23 Şubat 2015, 01 Mart 2015 tarihleri arasında kutlanacaktır. ‘Vergi Haftası' kutlama programı doğrultusunda toplumumuzun her kesimine hitap edecek şekilde çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Ayrıca geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik olarak seminerler düzenlenip çeşitli hediyeler verilmesi ile Defterdarlığımız personellerinin motivasyonunun artırılmasına yönelik olarak da çeşitli etkinlikler planlanmıştır” dedi.

Vergi'yi, mükelleflerden kamu hizmetlerinin görülebilmesi için tahsil edilen en önemli kamu geliri olarak nitelendiren Yılmaz, şöyle devam etti: “Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir. Vergi geleceğimizin teminatıdır. Ülkelerin kalkınması, daha müreffeh bir hale gelmesi ancak vergi ödevinin eksiksiz yerine getirilmesi ile mümkündür. Vergi; vatandaşlık görevlerinin en başında gelir ve en kutsalıdır. Bingöl Defterdarlığı olarak tüm çalışanlarımızla birlikte mükelleflerimize daha nitelikli ve güler yüzlü kamu hizmeti sunmaya devam edeceğimizi belirtir, tüm çalışanlarımızın ve mükelleflerimizin vergi haftasını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın