KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Vergi Haftası ziyaretleri sürüyor

Bingöl Defterdarı Mesut Akbulut ve beraberindeki heyet, 29.Vergi Haftası münasebetiyle MÜSİAD Bingöl Şubesini ziyaret etti.

Vergi Haftası ziyaretleri sürüyor
01 MART 2018 PERŞEMBE 21:10
1
1906
0
AA aa

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şube Başkanı Ali Akbana ve Serhat Bayram ile görüşen Mesut Akbulut, MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık iki saat süren ziyarette MÜSİAD'ın Bingöl'deki çalışmaları ve Vergi haftası konusunda bilgi alışverişinde bulunan Akbulut; “27 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında kutladığımız Vergi Haftası'nın amacı, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığını kazandırmak “dedi.

MÜSİAD Bingöl Şube Başkanı Akbana da, yapılan ziyaretten dolayı Mesut Akbulut'a ve beraberindeki heyete teşekkür edip Vergi Haftasını kutladı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın